Τρομερή "μπηχτή" Σαββίδη σε Μελισσανίδη!

Ο... ψυχρός πόλεμος μεταξύ των δυο "δικεφάλων" συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό! Το ποστάρισμα... μαχαιριά του Γιώργου Σαββίδη, που "φανερώνει" με αποδείξεις και αριθμούς, πως τελικά είναι διαφορετικό να είσαι... ΠΑΟΚ και όχι ΑΕΚ (φωτογραφία)!

Τρομερή "μπηχτή" Σαββίδη σε Μελισσανίδη!
savvidis melissanidis EUROKINISSI

Μπορεί το βράδυ της Πέμπτης ο Ιβάν Σαββίδης να ξεκαθάρισε πως η κουβέντα για την τιμωρία του ΠΑΟΚ πρέπει να σταματήσει και πως έχει εμπιστοσύνη στις δικαστικές Αρχές, στέλνοντας ουσιαστικά μήνυμα να πέσουν οι τόνοι, λίγες ώρες αργότερα ο γιος του Γιώργος έριξε απίστευτη... μπηχτή στον Δημήτρη Μελισσανίδη!

Συγκεκριμένα ανέβασε τη φωτογραφία του Ιβάν όταν πλήρωσε τα χρέη του ΠΑΟΚ και "καθάρισε" την ΠΑΕ από τις αμαρτίες του παρελθόντος και από κάτω κόλλησε τα... χρέη της ΑΕΚ από το άρθρο 44! Τον αριθμό δηλαδή 152.753.018.02€!

Δεν έμεινε όμως μόνον εκεί... Χρησιμοποίησε το "μότο" των φίλων της Ένωσης πως: " είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ", κάνοντας το: " είναι διαφορετικό να είσαι ΠΑΟΚ".

Τι ήθελε να πει αρχικά ο ποιητής; Πως ο ένας Πόντιος πήρε την ΠΑΕ και την έσωσε, ενώ ο άλλος επέλεξε να ξεκινήσει από την αρχή. Όπως καταλαβαίνετε, το πρωτάθλημα, εντός και εκτός γηπέδου, έχει ακόμα δρόμο...

Βέβαια, ο Γιώργος Σαββίδης ανέβασε και τρεις συγκεκριμένες ημερομηνίες με τη δική τους σημασία. Ας τις θυμηθούμε...

Πρωτάθλημα 1979: ΑΕΚ και Ολυμπιακός ισοβάθμησαν στην κορυφή και τότε προβλεπόταν πως σε μία τέτοια περίπτωση θα είχαμε μπαράζ. Οι ερυθρόλευκοι όμως αρνήθηκαν να παίξουν, διαμαρτυρόμενοι για τη διαιτησία στον τελευταίο αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Κύπελλο 1964: Η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι και γνωστή ως "ημιτελικός - ολοκαύτωμα". Ο λόγος; Στα ημιτελικά είχαμε σοβαρά επεισόδια μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να... καεί η Λεωφόρος! Η διοργάνωση διεκόπη και η ΕΠΟ ανακήρυξε κυπελλούχο την ΑΕΚ.

Κύπελλο 2011: Είναι η διοργάνωση που είχαμε σοβαρά επεισόδια στην εξέδρα στον τελικό της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο. Μάλιστα κάποιοι παίκτες της ομάδας του Περιστερίου έδωσαν... μάχη για να προστατεύσουν τις οικογένειες τους.

Τρομερή "μπηχτή" Σαββίδη σε Μελισσανίδη!

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK