"Χαμός" στην Τούμπα με πανηγυρισμό αλά Ζλάταν!

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς "απογείωσε" το γήπεδο της Τούμπας καθώς σκόραρε ένα μόλις λεπτό μετά την αλλαγή του και πανηγύρισε όπως ο... Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Πριν λίγες ημέρες πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα σκοράροντας με πέναλτι στο ματς Κυπέλλου κόντρα στον Παναιτωλικό, ωστόσο το παρθενικό γκολ του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς στην Super League ήταν εκείνο που "τρέλανε" τους οπαδούς του "Δικεφάλου".

Με το σκορ στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Βλάνταν Ίβιτς τον έριξε στο ματς στο 69' στη θέση του Κουλούρη και ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του μάτωσε τα αντίπαλα δίχτυα. Μετά από εξαιρετική σέντρα του Μάτος από τα δεξιά (με το αριστερό του πόδι), ο Σερβοελβετός φορ ξέφυγε από τον Χαμντανί και με τρομερή κεφαλιά νίκησε τον Ντοναρούμα για το 2-1.

Το εντυπωσιακό είναι πως πανηγύρισε το γκολ μπροστά στη θύρα των φανατικών του ΠΑΟΚ ανοίγοντας τα χέρια του σε προέκτατη και πανηγυρίζοντας όπως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, με τον οποίο τον συγκρίνουν αρκετοί λόγω παρουσιαστικού, την ώρα που ο Σουηδός σκόραρε πάνω-κάτω την ίδια ώρα στο Λέστερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...

Β.Σ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Τρελάθηκε" ο Μάτος, θεϊκή αντίδραση από το βοηθό διαιτητή!
Η νέα εντυπωσιακή φανέλα του ΠΑΟΚ και το... μαύρο σήμα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK