Η ΕΠΟ μπέρδεψε τα Χανιά με τον Πανιώνιο

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, πόσο μάλλον στην Ελλάδα.

Το Ερευνητικό Τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ έκανε τέτοια... έρευνα που κατάφερε να εντοπίσει αγώνα πρωταθλήματος Football League με... Πανιώνιο.

Απέστειλε επιστολή, μάλιστα, στην οποία ενημερώνει τον Πανελευσινιακό για το... ύποπτο της νίκης του επί των "κυανερύθρων" και για το ότι "έχει εκκινήσει διαδικασία διερεύνησης αναφορικά με την υπ' αριθμ. 20151221Β αναφορά της UEFA-BFDS ότι ο αγώνας, που διεξήχθη την 21-12-2015 μεταξύ της ομάδας σας και της ομάδας ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ για το πρωτάθλημα της Football League ΕΛΛΑΔΑ 2015/2016, που έληξε με αποτέλεσμα 3-1, θεωρείται ύποπτος και πιθανόν χειραγωγημένος για στοιχηματικούς λόγους".

Τι είχε συμβεί; Δαίμων του τυπογραφείου ή (λογικά) της γραμματείας. Διότι στις 21 Δεκεμβρίου του 2015, όντως ο Πανελευσιανιακός αγωνίστηκε για τη Football League και όντως πέτυχε μία από τις ελάχιστες νίκες του στο πρωτάθλημα και μάλιστα με σκορ 3-1. Αλλά όχι εναντίον του Πανιωνίου. Εναντίον των Χανίων...

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.