Απουσία Ερασιτέχνη και σχόλια

Με απουσίες πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία είχε αναβληθεί την 31η Δεκεμβρίου, λόγω έλλειψης απαρτίας.

Δεν προχώρησαν τελικά οι αλλαγές στο Διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, που είχαν προγραμματιστεί, ενώ μετά και την πρόσφατη δημοσίευση του ισολογισμού προκύπτει ενδεχομένως ανάγκη ακύρωσης της προηγούμενης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου για να προκηρυχθεί νέα. Θα συγκληθεί προσεχώς έκτακτη Γενική Συνέλευση για το χειρισμό του θέματος της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και του ύψους που θα πρέπει να έχει αυτή.

Στη Γ.Σ. παραβρέθηκαν αρκετοί μικρομέτοχοι, ενώ απουσίασε για πρώτη φορά ο ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα, κάτοχος του 10% των μετοχών, γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά, μιας και προτάθηκαν από μικρομετόχους και συζητήθηκαν πολύ σοβαρά θέματα που τον αφορούσαν άμεσα.

Γ.Ν.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!