Νάτος, πετιέται ο Βιδάλ!

Ο Φελίπε Βιδάλ είναι εδώ, έτοιμος να αποδείξει στον Γιάννη Πετράκη ότι αξίζει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο νεαρός Βραζιλιάνος ετοιμάζεται για αντεπίθεση.

Για κάθε παίκτη που πουλάει, ο ΠΑΣ έχει ακόμη δύο και τρεις υποψήφιους προς πώληση όταν βεβαίως οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Ο Φελίπε Βιδάλ δεν είχε κάνει αισθητή την παρουσία στο εφετινό πρωτάθλημα, εσχάτως όμως άρχισε να παίρνει συμμετοχές από τον Γιάννη Πετράκη και να που την Τετάρτη ο νεαρός Βραζιλιάνος ήταν εκ των πρωταγωνιστών του θριάμβου των Ηπειρωτών επί του Λεβαδειακού στο Κύπελλο.

Με δεδομένο ότι ο ΠΑΣ θα παίξει ακόμη μίνιμουμ 16 επίσημα παιχνίδια ο Βιδάλ έχει πλέον κάθε λόγο να ευελπιστεί ότι μπορεί να πάρει περισσότερες ευκαιρίες και να κερδίσει για τα καλά την εμπιστοσύνη του προπονητή του ο οποίος έχει δείξει ότι είναι δίκαιος με τους παίκτες του.

Αλλωστε τα προσόντα από τον Βραζιλιάνο δεν λείπουν, κάθε άλλο θα έλεγε κανείς. Αυτό που του λείπει είναι ο ρυθμός και τα παιχνίδια.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.