Ο Μπέριος παραδέχθηκε ότι είναι αμυντικός - κριάρι

Η απάντηση του Θοδωρή Μπέριου στις απαξιωτικές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια ήταν καλύτερη απ' αυτή που μπορείς να φανταστείς.

Ο Μπέριος παραδέχθηκε ότι είναι αμυντικός - κριάρι

Είναι και το χιούμορ μια μορφή άμυνας, την οποία επιστράτευσε ο Θοδωρής Μπέριος για να προστατευτεί από την επίθεση που δέχθηκε από τον Αλέξη Κούγια.

Στο φιλικό του ΠΑΣ με την ΑΕΛ, ο έμπειρος στόπερ έτυχε να εμπλακεί στον τραυματισμό του Βραζιλιάνου Λεοζίνιο. Δυστυχώς γι' αυτόν τον "έπιασε στο στόμα του" ο ισχυρός άνδρας των "βυσσινί". Και τον πέρασε γενεές δεκατέσσερις.

" Αυτό το 'κριάρι' ο Μπέριος είναι ένας αληταράς και μισός. Δεν ξέρω καν πως βρέθηκε να παίζει ποδόσφαιρο. Έχει σακατέψει τους μισούς παίκτες της Α' Εθνικής και συνεχίζει να παίζει γιατί οι διαιτητές τον προστατεύουν", τόνισε ο Κούγιας και λίγες ώρες αργότερα δέχθηκε την πλέον χιουμοριστική απάντηση που θα μπορούσε να δοθεί δίχως τη χρήση οποιασδήποτε λέξης.

Ο Μπέριος άλλαξε τη photo profile του στο facebook και αντί της προσωπικής που είχε για μεγάλο διάστημα έβαλε ένα κριάρι με... δολοφονικό βλέμμα, επιλογή που συγκέντρωσε φυσικά εκατοντάδες likes.

Ο Μπέριος παραδέχθηκε ότι είναι αμυντικός - κριάρι

News 24/7

24MEDIA NETWORK