Υβριστικά συνθήματα κατά Χριστοβασίλη, παρά τις εξηγήσεις του δεύτερου

Τα όσα είπε ο Γιώργος Χριστοβασίλης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου φαίνεται πως δεν έπεισαν τους φίλους του ΠΑΣ, που φώναξαν υβριστικά συνθήματα στο ματς με τον Παναθηναϊκό κατά του έμπειρου παράγοντα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Γιώργος Χριστοβασίλης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, όπου αναφέρθηκε στα χρέη της ομάδας (τα οποία μειώθηκαν από τα 8 στα 3.900.000€), όπως και στο μπέρδεμα με τα εισιτήρια στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στους "Ζωσιμάδες".

Όλα αυτά δεν φαίνεται να έπεισαν τους φίλους της ομάδας. Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ακούστηκαν αρκετά υβριστικά συνθήματα κατά του προέδρου του ΠΑΣ Γιάννια, ενώ σηκώθηκε και πανό τόσο για τον ίδιο όσο και τον Ιβάν Σαββίδη!

Η κατάσταση με λίγα λόγια, παρά τη νίκη με 2-1 επί των "πράσινων", παραμένει οριστική στα Γιάννενα και οι σχέσεις του Χριστοβασίλη με τους οργανωμένους οπαδούς είναι στα... κόκκινα.

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.