"Ανύπαρκτα και τα δυο γκολ του Παναθηναϊκού"!

Οργισμένη ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς κατά των ΕΠΟ, ΚΕΔ και τον... μισθοφόρων, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, αφήνοντας να εννοηθεί πως κάποιοι θέλουν να υποβιβαστεί ο Πλατανιάς! Που καταλήγει; Πως ο Παναθηναϊκός κέρδισε... δίκαια!

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
karipidis platanias panathinaikos zahariadis EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του Πλατανιά στην Λεωφόρο με δυο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Λούκας Βιγιαφάνιες. Οι Κρητικοί διαμαρτύρονται και για τις δυο φάσεις, αφού θεωρούν πως δεν έπρεπε να έχουν υπάρξει καν!

Αρχικά προτού γίνει το πέναλτι του Ντικαμονά ( το οποίο παραδέχονται πως υπάρχει), η μπάλα βρήκε στο χέρι του Άλτμαν και μετά έγινε η παράβαση. Στο δεύτερο πέναλτι, αναφέρουν πως η μπάλα δεν βρήκε καν στο χέρι του Καρυπίδη, κάτι που φάνηκε άλλωστε και από το ριπλέι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"H ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίωνερωτά τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Βαγγέλη Γραμμένο και την ΚΕΔ που έχει τοποθετήσει -και που όλοι ελπίσαμε ότι θα βλέπαμε πιο δίκαιο πρωτάθλημα φέτος- εάν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του Πλατανιά;

Ας μας ενημερώσουν για να τελειώνουμε. Δεν υπάρχει λόγος να ορίζουν μισθοφόρους, όπως οι Ζαχαριάδης, Βάτσιος, Τζοβάρας, Μπλάνας, Διαμαντόπουλος.

Σήμερα πόσα ανύπαρκτα πέναλτι έπρεπε να σφυρίξουν για να χάσει οπωσδήποτε η ομάδα μας; Και πόσες κίτρινες κάρτες, έπρεπε να δοθούν, ως παρακαταθήκη στα επόμενα παιχνίδια;

ΥΓ. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και δίκαια νίκησε, όχι όμως με τέτοιο τρόπο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK