Γκνιάτιτς με... ημερομηνία λήξης

Ο Σέρβος... Μιλιβόγεβιτς του Πλατανιά μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και αν δεν ανανεώσει μέσα στις επόμενες ημέρες είναι πιθανό να αποχωρήσει την Γενάρη. Ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά, ο Παναθηναϊκός που... δεν και ο φορ που είναι κλεισμένος.

Το όνομα του Ογκνιέν Γκνιάτιτς δεν έρχεται πρώτη φορά στο προσκήνιο. Από την περσινή σεζόν κιόλας, ακούστηκε για πολλές ομάδες της Super League όμως παρέμεινε τελικά στον Πλατανιά.

Βέβαια, το καλοκαίρι που μας πέρασε έφτασε μία ανάσα από τον ΠΑΟΚ (πέρασε μέχρι και από ιατρικά), αλλά για διάφορους λόγους η μεταγραφή πάγωσε. Με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, οι Κρητικοί θέλουν μεν να τον κρατήσουν, αλλά αν δεν συμβεί αυτό είναι πιθανό να αποχωρήσει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει συγκεκριμένο deadline (μέχρι τα μέσα προς τέλη Γενάρη) για την απάντηση του παίκτη που αν ξεπεραστεί, τότε θα γίνει προσπάθεια να πουληθεί. Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ατρομήτου και του Παναθηναϊκού, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον δεν φαίνεται κάτι στον... ορίζοντα.

Η ομάδα του Περιστερίου δεν έχει σκοπό να ξοδέψει πολλά χρήματα τον Γενάρη, ενώ οι πράσινοι έχουν καθυστερήσει ήδη την αποπληρωμή του Οσμάν Κουλιμπαλί στον Πλατανιά, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Τέλος η υπόθεση του φορ μοιάζει τελειωμένη με τον παίκτη να έχει ήδη βρεθεί (ο Περόνε φαντάζει εφικτή λύση).

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...

Face Control

Ο Μπούσης δεν βγήκε από ταινία του Σκορσέζε

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι αυτός που περίμεναν εναγωνίως στον ΟΦΗ. Ο 'σωτήρας' που πρώτα θα φτιάξει τη νοοτροπία και μετά θα βάλει λεφτά. Ο εξ Αργολίδος επιχειρηματίας είναι αυτός που ακούμπησε στο συναίσθημα μετά από χρόνια.