Οι χαμηλές πτήσεις του Γιακουμάκη και η μεταγραφή...

Ο Γιώργος Γιακουμάκης άρχισε εντυπωσιακά την εφετινή σεζόν με δύο γκολ στις δύο πρώτες αγωνιστικές και το όνομά του άρχισε να παίζει εντόνως στον τύπο για την big 4 του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο μόλις 22 χρονών επιθετικός όμως φαίνεται ότι επηρεάστηκε από τοn όλο θόρυβο γύρω από το όνομά του καθώς η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη παρά το γεγονός ότι ο Γιώργος Παράσχος εξακολουθεί να τον εμπιστεύεται και να του δίνει φανέλα βασικού.

Μάλιστα το τεχνικό τιμ έκανε πολλά τετ-α-τετ μαζί του σε μία προσπάθεια να του ανυψώσει το ηθικό και να τον φέρει στα επίπεδα της έναρξης της σεζόν χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Κόντρα στον Πανιώνιο το Σάββατο ο Γιακουμάκης έμεινε και πάλι μακριά από το γκολ ενώ είχε και τη φοβερή ατυχία να... κόψει (κατά λάθος φυσικά) το καλό σουτ του Γουνδουλάκη προς το τέλος του ματς.

Μ' αυτά τα δεδομένα και αφού επίσης έχει παρατηρηθεί ομαδικό πρόβλημα στο γκολ στην ομάδα της Κρήτης, δεν αποκλείεται ο Παράσχος να κινηθεί για φορ τον Ιανουάριο. Και τότε ο ανταγωνισμός για το νεαρό θα ανέβει και άλλο. Σημειωτέον ότι ο Πλατανιάς μετράει μόλις έξι γκολ σε δέκα αγώνες πρωταθλήματος...

Ν.Γ.

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.