Τούρκος επισκέπτης για τον Μπανανά

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Γιαγιά Μπανανά βρέθηκε το Σαββατοκύριακο (15-16/10) Τούρκος μάνατζερ, έχοντας το βλέμμα του στραμμένο στον Καμερουνέζο αμυντικό του Πλατανιά.

Τούρκος επισκέπτης για τον Μπανανά
berg banana ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά τον Ουσμάν Κουλιμπαλί που πουλήθηκε στον Παναθηναϊκό, ένας ακόμα ποδοσφαιριστής του Πλατανιά που δεδομένα βρίσκεται στο "στόχαστρο" άλλων ομάδων είναι ο Γιαγιά Μπανανά. Ένας από τους πιο ποιοτικούς κεντρικούς αμυντικούς που αγωνίζονται στην Ελλάδα, ο οποίος πρωτοήρθε στη χώρα μας τη σεζόν 2014-2015.

Εκείνη τη σεζόν κατέγραψε 29 συμμετοχές με την ομάδα των Χανίων, πέρυσι 32 (σημείωσε και 2 γκολ), ενώ και εφέτος είναι βασικός και αναντικατάστατος, έχοντας παίξει και στα πέντε ματς της Super League χωρίς να αντικατασταθεί. Ο 25χρονος Καμερουνέζος διακρίνεται για τη δύναμή και την αποφασιστικότητα με την οποία μπαίνει στις μονομαχίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του contra.grΤούρκος μάνατζερ ταξίδεψε το Σαββατοκύριακο (15-16/10) στην Ελλάδα, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον Αφρικανό, για τον οποίο είχε ακούσει τα καλύτερα λόγια. Πήγε, λοιπόν, στην Τρίπολη και είδε το Αστέρας Τρίπολης - Πλατανιάς, στο οποίο βέβαια οι Κρητικοί γνώρισαν την ήττα με 2-0.

Πάντως ο Μπανανά του έκανε... κλικ και υπάρχει η αίσθηση πως μπορεί να βρεθεί ομάδα στην πρώτη κατηγορία της Τουρκίας που θα τον αποκτήσει. Όχι ομάδα από το... πάνω ράφι, αλλά έστω μια μικρομεσαία. Παρεμπιπτόντως, το συμβόλαιό του εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι και αν οι άνθρωποι του Πλατανιά μπορούσαν να τον πουλήσουν άμεσα, θα το έκαναν δίχως δεύτερη σκέψη.

Σε διαφορετική περίπτωση θα επιδιώξουν να τον "δέσουν" στα Χανιά, με την ελπίδα ότι στο μέλλον θα προκύψει κάτι καλό και θα λάβουν έσοδα, όπως συνέβη με τον Κουλιμπαλί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK