Ο Εμποκού, ο Ρισβάνης και το "τι θα γίνει με τα f… off"

Η απορία του Εμποκού προς τον Ρισβάνη πριν από την έναρξη του β' ημιχρόνου, ο πολύ έντονος εκνευρισμός των "πράσινων" για τη συμπεριφορά του Έλληνα αμυντικού που έβριζε συνεχώς τον Μπεργκ και τα πολλά παράπονα του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου προς τον Στυλιαρά.

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το... τρίτο ημίχρονο στη Νέα Σμύρνη είχε εξίσου πολύ μεγάλη ένταση. Και παράπονα… Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, αλλά και οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη είχαν απίστευτα νεύρα με τη συμπεριφορά του Σπύρου Ρισβάνη καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Οι "πράσινοι" ήταν έξω φρενών με τη συνολική στάση του άλλοτε παίκτη τους, τονίζοντας πως απ' τα πρώτα λεπτά του αγώνα έβριζε με το χειρότερο τον Μάρκους Μπεργκ, αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες του Παναθηναϊκού. Ηταν χαρακτηριστικό ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον πάντα "χαλαρό " Πολ-Ζοσέ Εμποκού και τον Ελληνα αμυντικό των "κυανέρυθρων" λίγο πριν ξεκινήσει το β' ημίχρονο (την ώρα που οι ομάδες έβγαιναν απ’ τα αποδυτήρια), με τον Κονγκολέζο μεσοεπιθετικό να του λέει " φίλε, μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί μου λες όλη την ώρα f.... off;". Με τον Ρισβάνη να του απαντάει ένα " έλα, εντάξει, εντάξει...".

Όπως τόνιζαν πάντως, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού η υπόδειξη του Εμποκού, δεν… φρέναρε τον Ρισβάνη, ο οποίος συνέχισε να βρίζει τους "πράσινους" και δη τον Μπεργκ.

Σε σημείο, που ακόμη και ο... πράος και πάντα ήρεμος Γρηγόρης Παπαβασιλείου να του πει μέσα στα αποδυτήρια (μετά το παιχνίδι) " τι πράγματα είναι αυτά ρε Σπύρο; Τι είναι αυτά που κάνεις πια;".

Στον Παναθηναϊκό ήταν επίσης πολύ εκνευρισμένοι και με τη συνολική στάση και την προσέγγιση του Στυλιαρά στον αγώνα, τονίζοντας πως δεν αντιμετώπισε με τα ίδια κριτήρια τις δύο ομάδες. Διότι όπως υπογράμμιζαν ήταν σωστή με το γράμμα του νόμου η αποβολή του Ζέκα, αλλά έπρεπε να δοθεί, όχι δεύτερη κίτρινη, αλλά απευθείας κόκκινη στον Ρισβάνη για την αγκωνιά στο μάτι του Μπεργκ στο 89', με τον Στυλιαρά να μην δείχνει καν κίτρινη.

Εξίσου έντονα παράπονα είχαν οι "πράσινοι" και για τη φάση του 91ου λεπτού, στην οποία δεν τιμωρήθηκε με πέναλτι κι αποβολή η απώθηση του Τασουλή προς τον Μπεργκ, μετά το μπλοκάρισμα της μπάλας απ' τον Γιαννιώτη.

Πολλά παράπονα προς τον Στυλιαρά εξέφρασαν και οι άνθρωποι του Πανιωνίου και δη ο Νίκος Ζαμάνης, ο οποίος στάθηκε στη φάση του 79ου λεπτού και στο μαρκάρισμα του Μολέδο προς τον Σιώπη, τονίζοντας πως " ήταν πέναλτι και αποβολή…".

Ο δε γενικός αρχηγός των "κυανέρυθρων", Δημήτρης Ναλιτζής γύρισε πριν από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και είπε προς τον Στυλιαρά " ...έλα να σου πω. Καλός παίκτης ο Μπεργκ δεν λέω, αλλά έπρεπε να του έχεις βγάλει τρεις κίτρινες ως τώρα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK