Το "σαφάρι" της Λεχ Πόζναν στη Super League

Scout της πολωνικής ομάδας βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα και παρακολούθησε τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος αναζητώντας επιθετικό. Ποια ματς είδε και σε ποιες ομάδες στρέφεται το ενδιαφέρον της Λεχ Πόζναν;

Το "σαφάρι" της Λεχ Πόζναν στη Super League
ansarifard le tallec mantzios

Scout της πολωνικής Λεχ Πόζναν βρέθηκε το Σαββατοκύριακο (10-11/12) στην Αθήνα, είδε τρία παιχνίδια και ψάχνει τον αντικαταστάτη του David Kownacki που θα πουληθεί.

Η Λεχ Πόζναν είναι από τις ομάδες που έχουν τις μεταγραφικές τους... κεραίες στραμμένες στη Super League. Η πολωνική ομάδα είχε αποκτήσει τον Ιούνιο του 2015 από τον Πλατανιά τον Γκανέζο χαφ, Αμπντούλ Αζίζ Τετέ, ο οποίος μάλιστα μέχρι σήμερα είναι βασικός στέλεχος του συλλόγου. Γενικά στη Λεχ Πόζναν εκτιμούν ότι η ελληνική αγορά είναι προσιτή με βάση τα οικονομικά τους δεδομένα και πιστεύουν ότι μπορούν να αποκτήσουν παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Πολωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του contra.gr, "κατάσκοπος" της συγκεκριμένης ομάδας βρέθηκε το Σαββατοκύριακο (10-11/12) στην Αθήνα με σκοπό να παρακολουθήσει παιχνίδια της Super League. Πρώτα είδε το ΑΕΚ - Λεβαδειακός, εν συνεχεία το Πανιώνιος - Κέρκυρα και ακολούθως το Ατρόμητος - Παναθηναϊκός. Στη Λεχ Πόζναν αναζητούν επιθετικό, αφού όλα δείχνουν ότι είναι ζήτημα χρόνου να πουληθεί ο 19χρονος Πολωνός επιθετικός, David Kownacki, ο οποίος εφέτος σε 12 συμμετοχές έχει βάλει 4 γκολ.

Η Λεχ Πόζναν δεν είναι σε θέση να ψωνίσει από το "Big 4" της Ελλάδας, αλλά από τις άλλες έχει τη δυνατότητα. Είναι δηλαδή σε θέση να δαπανήσει έως 400.000 ευρώ για να πάρει τον παίκτη που επιθυμεί. Ομάδες όπως ο Πανιώνιος και ο Ατρόμητος έχουν παίκτες που κάλλιστα θα μπορούσαν να πάρουν μεταγραφή στην ομάδα αυτή, την οποία κοουτσάρει ο Κροάτης Νέναντ Μπιέλιτσα. Μην αποκλείσουμε λοιπόν το ενδεχόμενο να προκύψει πρόταση μέσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Και αν η περίπτωση του Καρίμ Ανσαριφάρντ του Πανιωνίου ενδεχομένως να συγκεντρώνει δυσκολίες, μια περίπτωση που ίσως να ενδιέφερε είναι αυτή του Νταβίντ Ν' Γκογκ. Στον Λεβαδειακό υπάρχει η προοπτική του Βαγγέλη Μάντζιου, ενώ στον Ατρόμητο αυτή του Αντονί Λε Ταλέκ.
Η Λεχ Πόζναν ύστερα από 19 παιχνίδια πρωταθλήματος είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς. Πρώτη είναι η Λέγκια Γκντανσκ, με 39.

Δ.Σ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK