Ο Νιγηριανός που "χάλασε" το deal για Καραμάνο

Ο Τάσος Καραμάνος άγγιξε το όνειρο της μεταγραφής του στην Αγγλία, πέρασε μέχρι και το πρώτο στάδιο των ιατρικών εξετάσεων στην Φούλαμ, όμως το deal χάλασε για μία... κάρτα και ένα καπρίτσιο του Νιγηριανού ιδιοκτήτη της Φεϊρένσε! Διαβάστε όλη την ιστορία.

Ο Νιγηριανός που "χάλασε" το deal για Καραμάνο
kunle soname

Το πρωί της Παρασκευής χτύπησε... συναγερμός σε Πορτογαλία και Αγγλία, αφού η Φούλαμ εξέφρασε προφορικά την επιθυμία αγοράς του Τάσου Καραμάνου. Λόγω του ότι ο παίκτης "ανήκει" στον Ολυμπιακό, έπρεπε να ακολουθηθεί μία διαδικασία για να φτάσουμε στην επίσημη πρόταση αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Οι Άγγλοι προσέφεραν ένα σημαντικό ποσό στους πρωταθλητές Ελλάδας ( περίπου 1.500.000€), όμως υπήρχε ένα πρόβλημα. Ο Καραμάνος είναι δανεικός στην Φεϊρένσε και για να σπάσει το συμβόλαιο του χρειαζόταν να δοθούν χρήματα στους Πορτογάλους. Κάπου εκεί το πράγμα άρχισε να... μπλέκει.

ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΣΕΙ

Ας πάμε λίγα χρόνια πίσω. Το 2015 η Φεϊρένσε άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς. Τα ηνία του συλλόγου ανέλαβε ο Νιγηριανός επιχειρηματίας Kunle Soname ( ο πρώτος Νιγηριανός που αποκτά καλή ομάδα στην Ευρώπη) και κατάφερε να την ανεβάσει κατηγορία.

Φέτος, η ομάδα του δίνει σκληρή μάχη για την παραμονή, αφού βρίσκεται πέντε πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Έτσι, το να χάσει ένα από τα βασικά και πιο ποιοτικά στελέχη της ενδεκάδας δεν ήταν... στα σχέδια του.

"Επισήμως" η μεταγραφή κόλλησε στο δρομολόγιο της "κάρτας" του παίκτη. Και το βάζουμε σε εισαγωγικά γιατί δεν υπάρχει καμία κάρτα, αλλά είναι ουσιαστικά μία ανταλλαγή e-mail κι ενός online συστήματος. Και πάλι όμως, λόγω του ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη... κίνηση, χρειάζεται χρόνος και ο χρόνος δεν υπήρχε σε αυτή την περίπτωση.

Η "κάρτα" έπρεπε να ταξιδέψει από Πορτογαλία σε Ελλάδα και στη συνέχεια από την Ελλάδα στην Αγγλία. Την ίδια ώρα ο παίκτης έπρεπε να λάβει έγγραφο από την Φεϊρένσε πως του επιτρέπει να ταξιδέψει στην Αγγλία για να περάσει από ιατρικά ( και να μην χαθεί χρόνος), ενώ έπρεπε να τα βρουν στο οικονομικό Φεϊρένσε και Ολυμπιακός!

Η άδεια δόθηκε, ο παίκτης έκανε το ταξίδι, όμως η... κάρτα καθυστέρησε. Το κακό είναι πως η Φούλαμ έδωσε διορία μέχρι τις 1-2 το μεσημέρι (ώρα Αγγλίας) για να τελειώσει το τυπικό, κάτι που δεν συνέβη ποτέ. Έτσι, οι Άγγλοι έβαλαν στοπ και το deal χάλασε.

Με λίγα λόγια η Φεϊρένσε δεν... στεναχωρήθηκε που δεν έχασε τον βασικό της φορ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK