Έκανε... σέντρα νωρίτερα το Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Η κόντρα Ολυμπιακού - ΑΕΚ όχι απλά δεν έχει κοπάσει, αλλά συνεχίστηκε και στην κλήρωση του κυπέλλου! Η ατάκα για τον διαιτητή Στυλιάρα, η απάντηση για... ανεπάγγελτους από την πλευρά της Ένωσης και το ποστάρισμα-απάντηση του Καραπαπά.

Έκανε... σέντρα νωρίτερα το Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Lisandrou agrafiotis aek olympiakos

Η κληρωτίδα φαίνεται πως είχε κέφια ή απλά ήθελε να μας... τρολάρει το πρωί της Δευτέρας. Το τρίτο ζευγάρι για τη φάση των "8" του κυπέλλου Ελλάδας είναι ανάμεσα Ολυμπιακό και ΑΕΚ, μία μέρα μετά την ανακοίνωση των ερυθρολεύκων κατά της διαιτησίας στο ματς της Ένωσης με τον ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ!

Το κλίμα στα γραφεία της ΕΠΟ στον Άγιο Κοσμά μύριζε... μπαρούτι και μόλις βγήκε το... μοιραίο ζευγάρι, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Δημήτρης Αγραφιώτης, σχολίασε πως: "ελπίζουμε ο δρόμος του κυπέλλου να μην είναι στρωμένος με... Στυλιάρες".

Η πλευρά της ΑΕΚ σήκωσε το γάντι και απάντησε με καυστικό τρόπο, χαρακτηρίζοντας τον κ. Αγραφιώτη "ανεπάγγελτο" και "βλάκα"!

" Σε βλάκες και ανεπάγγελτους που έχουν περάσει όλη τους τη ζωή μέσα σε πολιτικά γραφεία δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να απαντήσουμε".

Αργότερα ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, απάντησε εκ νέου με ποστ στο facebook:

"Πολύ ταραχή στον υπόνομο...

Χίλιες φορές να περνάς τη ζωή σου σε πολιτικά γραφεία (αν και ο Αγραφιώτης πέρασε μόνο τρια χρόνια δουλεύοντας στο Υπουργείο), παρά με τον υπόκοσμο.

Χίλιες φορές να είσαι ανεπάγγελτος (αν και ο Αγραφιώτης δεν υπήρξε ποτέ ανεπάγγελτος) παρά να μπλέκεις με τα λαθρεμπόρια και τον Κορυδαλλό!(επεξήγηση για πραγματικούς βλάκες: Όχι την περιοχή...)".

Να φανταστεί κανείς πως στις 4/2 είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι μεταξύ των δυο ομάδων για το πρωτάθλημα και στις 23-25/1 για το κύπελλο.

Καταλαβαίνετε τι έχουμε να ακούσουμε σε αυτό το διάστημα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK