Η αξία κάθε ποσταρίσματος του Νεϊμάρ στα social media υπολογίζεται σε 460.000€!

Ότι... κλωτσάει ο Νεϊμάρ γίνεται χρυσός! Ακόμα και τα ποσταρίσματα του στα social media. Σύμφωνα με την "Parisien", κάθε ποστάρισμα του Βραζιλιάνου επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν, έχει προσδοκώμενη αξία ύψους 460.000€! Διαβάστε τι αναφέρει η έρευνα γνωστού διαφημιστή.

Όταν έχεις 89.000.000 ακόλουθους στο Instagram, 60.000.000 στο facebook και 38.000.000 στο twitter, το μόνο σίγουρο είναι πως το μήνυμα σου θα περάσει στον κόσμο. Όταν πρόκειται μάλιστα για διαφήμιση, τότε κάθε ποστάρισμα σημαίνει... χρυσός!

Σύμφωνα με την Parisien, που επικαλείται έρευνα κορυφαίου στελέχους στο διαφημιστικό χώρο, για να βρει την ίδια απήχηση στο κοινό μία εταιρία, θα πρέπει να πληρώσει 460.000€ σε διαφημιστική καμπάνια!

Κάθε ποστάρισμα στους τρεις λογαριασμούς του Βραζιλιάνου επιθετικού μπορεί, θεωρητικά, να του αποφέρει το συγκεκριμένο ποσό. Ειδικότερα αν αυτό συμβεί κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου κυπέλλου.

Η έρευνα δεν έμεινε εκεί όμως. Υπολογίζοντας τα ποσταρίσματα του Νεϊμάρ κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου, το ποσό που μπορεί θα μπορούσε να λάβει ο 25χρονος άσος αν το εκμεταλλευόταν εμπορικά, πλησιάζει τα 34.000.000€!

Περισσότερα και από το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν!

Γ.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.