Φίλαθλοι και Κριστιάνο διαφωνούν με Ζιντάν!

Όταν το 79% του κόσμου και ο μεγάλος αστέρας μίας ομάδας διαφωνούν με τον προπονητή, τότε υπάρχει πρόβλημα. Το κατά πόσο... επικίνδυνο είναι για τον τελευταίο μένει να φανεί τις επόμενες ημέρες. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ζιντάν κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane speaks during a press conference at Zayed sport city in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Friday, Dec. 15, 2017. Real Madrid will play against Gremio on Saturday in the Club World Cup final soccer match. (AP Photo/Hassan Ammar)
zidane AP IMAGES

Η σεζόν δεν εξελίσσεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την Ρεάλ Μαδρίτης. Στο Τσάμπιονς Λιγκ τερμάτισε δεύτερη στον όμιλο της, πίσω από την Τότεναμ, με αποτέλεσμα να κληρωθεί με την Παρί Σεν Ζερμέν στους "16" της διοργάνωσης, ενώ στο πρωτάθλημα Ισπανίας ουσιαστικά έχει... αποχαιρετήσει την υπόθεση τίτλος.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν κρύφτηκε στα δύσκολα. Δήλωσε πως η "βασίλισσα" αποδυναμώθηκε το καλοκαίρι, αφήνοντας αιχμές για τους Χάμες, Μοράτα και Πέπε, τονίζοντας πως τον Γενάρη πρέπει να γίνουν μεταγραφές.

Τη σκέψη του δεν φαίνεται να συμμερίζεται ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα δήλωσε πως το καλύτερο για την ομάδα του είναι να αποφύγει τις... τρέλες τον Γενάρη.

Η Marca πραγματοποίησε ψηφοφορία για την Ρεάλ Μαδρίτης και το αποτέλεσμα φέρνει σε ακόμα μεγαλύτερη πίεση τον Γάλλο προπονητή. Το 79% συμφωνεί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, πως η ομάδα είναι αποδυναμωμένη, μόλις το 5% πιστεύει πως είναι δυνατότερη και το 16% πως βρίσκεται πάνω-κάτω στα ίδια.

Ο Ζιντάν βέβαια δεν πληρώνει από την τσέπη του. Ουσιαστικά η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδο του Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος πρέπει να βρει χρήματα για να κάνει ξανά ανταγωνιστική την Ρεάλ Μαδρίτης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK