Ο Νίκος Μπελογιάννης, η Ακρόπολη και "οι φρανκιστές της Ρεάλ Μαδρίτης!"

Tι μπορεί να συμβεί όταν ο Νίκος Μπελογιάννης ερωτάται "on air" για το πως βλέπει το ενδεχόμενο παραχώρησης της Ακρόπολης στη Ρεάλ Μαδρίτης; Μα τι άλλο από ατάκα που δημιουργεί αίσθηση!

Ο Νίκος Μπελογιάννης δεν είναι μία τυχαία προσωπικότητα, μόνο το οικογενειακό του backround να δει κανείς, το διαπιστώνει με ευκολία.

Γιος του στελέχους του ΚΚΕ Νίκου Μπελογιάννη (που εκτελέστηκε στο Γουδή τον Μάρτιο του 1952) και της Ελλης Παππά, ανηψιός, επίσης, της μεγάλης ελληνίδας συγγραφέα Διδούς Σωτηρίου.

Ο Μπελογιάννης, ο νεότερος, όταν καλείται να εκφράσει άποψη λοιπόν, τα λόγια του δεν τα μασάει. Αυτό που θέλει θα το πει, ο κόσμος να χαλάσει. Αυτό έκανε και στην εκπομπή του Ραδιοφώνου 247 "Πεζοί στον Αέρα" όταν, μεταξύ άλλων, κλήθηκε να σχολιάσει το αν θα πρέπει να παραχωρηθεί ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης στην Ρεάλ Μαδρίτης για τις ανάγκες βιντεοσκόπησης.

Τι είπε; Ιδού: "Νομίζω ότι αν δώσουμε το χώρο αυτό και στους φρανκιστές της Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι έμβλημα του διεθνούς φασισμού, θα είναι το κορύφωμα!"

Συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς, ο άνθρωπος ήταν ξεκάθαρος...

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.