Ο Ράμος..."πόνεσε" την Μπαρτσελόνα για Νεϊμάρ

O Nεϊμάρ διάγει τις πιο δύσκολες ημέρες του στην Μπαρτσελόνα καθώς είναι με το ένα πόδι εκτός ομάδας και ο Σέρχιο Ράμος φρόντισε να....στρίψει το μαχαίρι στην πληγή των Καταλανών.

Real Madrid's Sergio Ramos celebrates with his family after the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium stadium in Cardiff, Wales Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Real Madrid's Sergio Ramos celebrates with his family after the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium stadium in Cardiff, Wales Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Μετά το τέλος του φιλικού της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα στο Μαϊάμι, ο Σέρχιο Ράμος αποφάσισε να...παίξει με τον πόνο των Καταλανών για τον Νεϊμάρ.

Το τι ύμνους του αφιέρωσε δεν λέγεται: "Είναι τεράστιος παίκτης και ο άνθρωπος-κλειδί στην Μπαρτσελόνα, πάντα κάνει τη διαφορά στα μεγάλα ματς. Για μας ήταν πάντα ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα όταν τον αντιμετωπίζαμε".

Στη συνέχεια έβαλε πιο...βαθιά το μαχαίρι στην πληγή: "Ανταλλάξαμε φανέλες. Ελπίζω να ήταν η τελευταία του στην Μπαρτσελόνα, είναι ελεύθερος να επιλέξει το μέλλον του".

Ούτε βαλτός να ήταν ο Σεβιγιάννος που ξέρει καλά ότι ο Νεϊμάρ βρίσκεται με το ένα πόδι έξω από το ¨"Καμπ Νου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK