Ο Ράμος..."πόνεσε" την Μπαρτσελόνα για Νεϊμάρ

O Nεϊμάρ διάγει τις πιο δύσκολες ημέρες του στην Μπαρτσελόνα καθώς είναι με το ένα πόδι εκτός ομάδας και ο Σέρχιο Ράμος φρόντισε να....στρίψει το μαχαίρι στην πληγή των Καταλανών.

Μετά το τέλος του φιλικού της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα στο Μαϊάμι, ο Σέρχιο Ράμος αποφάσισε να...παίξει με τον πόνο των Καταλανών για τον Νεϊμάρ.

Το τι ύμνους του αφιέρωσε δεν λέγεται: "Είναι τεράστιος παίκτης και ο άνθρωπος-κλειδί στην Μπαρτσελόνα, πάντα κάνει τη διαφορά στα μεγάλα ματς. Για μας ήταν πάντα ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα όταν τον αντιμετωπίζαμε".

Στη συνέχεια έβαλε πιο...βαθιά το μαχαίρι στην πληγή: "Ανταλλάξαμε φανέλες. Ελπίζω να ήταν η τελευταία του στην Μπαρτσελόνα, είναι ελεύθερος να επιλέξει το μέλλον του".

Ούτε βαλτός να ήταν ο Σεβιγιάννος που ξέρει καλά ότι ο Νεϊμάρ βρίσκεται με το ένα πόδι έξω από το ¨"Καμπ Νου".

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...