Πριν από το deal Γιουβέ-Ρονάλντο, ήρθε ιταλικό... τρολάρισμα!

Ο Κριστιάνο Λουκαρέλι έγραψε χρυσές σελίδες ως παίκτης της Λιβόρνο και τώρα ήρθε η ώρα να την υπηρετήσει και ως προπονητής. Η ανακοίνωση της πρόσληψής του έφερε μάλιστα και σύγκριση με τον... Ρονάλντο!

Πριν από το deal Γιουβέ-Ρονάλντο, ήρθε ιταλικό... τρολάρισμα!

Την καριέρα του Κριστιάνο Λουκαρέλι ως παίκτης που διήρκεσε δύο γεμάτες δεκαετίες (1992-2012) μόνο εύκολα δεν την προσπερνάς, ειδικά αν σκεφτείς ότι στο διάστημα που ήταν στην Λίβερνο πήρε και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στη Serie A τη σεζόν 2004-05.

Μάλιστα από το 2003 ως το 2007 φόρεσε 145 φορές της φανέλα της και πέτυχε 92 γκολ, με το γεγονός αυτό να τον κάνει θρύλο του συλλόγου και να τον φέρνει ξανά στο δρόμο του από διαφορετικό πόστο.

Αυτό του προπονητή, με την νεοφώτιστη στη Serie B να ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον άλλοτε παίκτη της για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία και να το κάνει με ξεχωριστό τρόπο στο Twitter, συγκρίνοντάς τον με τον συνονόματό του Ρονάλντο που φλερτάρει με την Γιουβέντους.

"CR7?!?!? Νααααα... Υπάρχει ένας μόνο Κριστιάνο και τον έχουμε εμείς", αναφέρει το τιτίβισμα της επίσημης Λιβόρνο, δημοσιεύοντας φωτογραφία του Λουκαρέλι να πανηγυρίζει με τη φανέλα της βάζοντας το χέρι στην καρδιά του και τον "CR7" να κλαίει φορώντας εκείνη της Ρεάλ..

News 24/7

24MEDIA NETWORK