"Ρονάλντο και Ράμος ζήτησαν μεταγραφή από τη Ρεάλ"

Μεγάλο θέμα έχει ξεσπάσει στην Ισπανία μετά την... αποκάλυψη δημοσιογράφου σε τηλεοπτική εκπομπή, πως οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Σέρχιο Ράμος θέλουν να αποχωρήσουν από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

"Ρονάλντο και Ράμος ζήτησαν μεταγραφή από τη Ρεάλ"

Το κλίμα που επικρατεί στο στρατόπεδο της Ρεάλ δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Η ήττα με 1-0 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" από την μισητή Ατλέτικο έφερε μουρμούρα στα αποδυτήρια, ενώ οι δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το ματς βάρυναν κι άλλο την ατμόσφαιρα.

Το θέμα πήρε διαστάσεις και το βράδυ της Τρίτης (1/3) ο Ισπανός δημοσιογράφος του ραδιοφώνου της Marca, Πίπι Εστράδα, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της γνωστής αθλητικής καθημερινής εκπομπής της ισπανικής τηλεόρασης "Mega" πως οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Σέρχιο Ράμος είχαν τετ-α-τετ με τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο πρώτος φέρεται να του είπε να τον βοηθήσει να φύγει από τη Ρεάλ το καλοκαίρι, ενώ ο δεύτερος πως θέλει να ακούσει προτάσεις και σε περίπτωση που κάποια τον ικανοποιεί να αποχωρήσει.

Σύμφωνα πάντα με τον εν λόγω δημοσιογράφο ο Πέρεθ τους απάντησε πως θα περιμένει πρώτα να τελειώσει η σεζόν και στη συνέχεια θα γίνει η όποια συζήτηση. Πάντως το θέμα έχει ενδιαφέρον και θα μας απασχολήσει αρκετά το προσεχές διάστημα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αλέγκρι ο νούμερο ένα υποψήφιος για αντί-Ζιντάν!

Ζιντάν: "Το θέμα με τον Κριστιάνο λύθηκε"

Γ. Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK