Τι είπε ο Μουρίνιο στον Οζίλ και προκάλεσε την οργή του!

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός εμφανίζεται ο Μεσούτ Οζίλ στο νέο του βιβλίο, όπου αναφέρεται μεταξύ άλλων και σε ένα περιστατικό με τον Μουρίνιο, από την περίοδο που ήταν μαζί στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τι είπε ο Μουρίνιο στον Οζίλ και προκάλεσε την οργή του!
© GETTY IMAGES

Πολλά έχουν ειπωθεί για τις σχέσεις μεταξύ των δύο και ακόμα περισσότερα για τη γνώμη που έχει ο ένας για τον άλλον. Ο λόγος για τον Μεσούτ Οζίλ και τον Ζοζέ Μουρίνιο που είχαν συνεργαστεί στη Ρεάλ για τρία χρόνια πριν ο Γερμανός φύγει για την Άρσεναλ.

Ο Γερμανός μέσος ήρθε να βάλει φως στη σχέση που είχε με τον Πορτογάλο τεχνικό, μέσα από το νέο του βιβλίο, θυμόμενος ένα περιστατικό μετά από ένα κακό παιχνίδι του στη Ρεάλ: “ Ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο προπονητής μας, όλο κατάρες και κατάρες. Ειδικά με μένα. Μετά από ένα παιχνίδι μου είπε: “νομίζεις πως δύο καλές πάσες είναι καλές. Είσαι πολύ καλός για να μπεις σε μονομαχίες. Νομίζεις πως είσαι τόσο καλός που το 50% είναι καλό”. Σταμάτησε και με κοίταξε. Έκανα πίσω. Σαν δύο μποξέρ πριν ξεκινήσουν τον αγώνα τους. Δε δείχνει κανένα συναίσθημα. Πόσο τον μισώ τώρα. Αγαπώ τον Μουρίνιο”.

Τι είπε ο Μουρίνιο στον Οζίλ και προκάλεσε την οργή του!

Το συμβάν δεν κλείνει όμως εδώ, αφού σύμφωνα με τον 28χρονο ο Μουρίνιο συνέχισε να του λέει: “ Τα παρατάς τώρα; Είσαι τόσο δειλός. Θέλεις να πας στο υπέροχο ζεστό μπάνιο σου να πλύνεις τα μαλλιά σου και να είσαι μόνος; Ή θέλεις να αποδείξεις στους συμπαίκτες σου, στους οπαδούς εκεί έξω και σε μένα τι μπορείς να κάνεις;

Σύμφωνα με τον Οζίλ, ο παλιός του τεχνικός είχε δίκιο και τον βοήθησε έτσι να βελτιωθεί. Και εις ανώτερα Ζοζέ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK