Ο "χουλιγκάνος" Τζακ κάνει τον Ένγκελς να... ντρέπεται

Μέχρι και... δημόσια συγγνώμη χρειάστηκε να ζητήσει ο Βέλγος στόπερ για όσα ο 13 μηνών μπόμπιρας επεδίωξε να κάνει σε δημόσια θέα.

Ο "χουλιγκάνος" Τζακ κάνει τον Ένγκελς να... ντρέπεται

Ήρθε στη ζωή τον Ιούλιο του 2017, από πολύ μικρός ωστόσο δείχνει το... ανήσυχο πνεύμα του. Ο Τζακ Ένγκελς, ο κατάξανθος γιος του Βέλγου στόπερ, που από τον Ολυμπιακό θα παίζει πλέον για τη Ρεμς, έχει ήδη προκαλέσει συζητήσεις με την... απρεπή συμπεριφορά του σε μια ήσυχη περιοχή της γαλλικής επαρχίας.

Μέχρι και στον αγωνιστικό χώρο του "Ογκίστ Ντελόν" λίγο έλειψε να εισβάλει, αναγκάζοντας τον πατέρα του να ψάχνει τρόπο να τον μαζέψει προτού μπουκάρει για να πανηγυρίσει το 1-0 επί της Λιόν. Επειδή μάλιστα ο "μπόμπιρας" θέλει να κρύβει την ταυτότητά του και μην αφήνει ίχνη από την επικίνδυνη δράση του στα γήπεδα έχει να φροντίσει να χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο "μπαμπάς". Μ' αυτό είναι γνωστός πλέον στα οπαδικά στέκια!

Μόνο το Νο2 τον προδίδει. Μάλλον γι' αυτό και ο πατέρας Μπιόρν ζήτησε " εκ των προτέρων συγγνώμη από το κοινό της Ρεμς για τη συμπεριφορά αυτού του μικρού χούλιγκαν".

Τώρα που έχει αρχίσει να περπατάει, άντε πιάστε τον...

News 24/7

24MEDIA NETWORK