Η selfie της Κορακάκη με την Θεοδωρίδου

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την Άννα Κορακάκη στην πτήση από Αθήνα για Θεσσαλονίκη.

Η Άννα Κορακάκη, με τα δύο μετάλλια που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, επέστρεψε την Πέμπτη (11/8) στην Αθήνα όπου έγινε δεκτή με τιμές αρχηγού κράτους απ' την ελληνική κυβέρνηση.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στη συνέχεια ταξίδεψε για Θεσσαλονίκη και κατά τη διάρκεια της πτήσης την περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη καθώς είχε την τύχη να συναντηθεί με την Νατάσα Θεοδωρίδου. Η διάσημη τραγουδίστρια και η 20χρονη δεν παρέλειψαν μάλιστα να βγάλουν αναμνηστική selfie.

"Η τύχη σήμερα ήθελε να καθίσουμε δίπλα με τη χρυσή μας Ολυμπιονίκη και γλυκιά Άννα Κορακάκη που μας έκανε όλους περήφανους... με τίμησε δίνοντας μου να κρατήσω το χρυσό μετάλλιο... Αννα μου το μέλλον σου ανήκει...", έγραψε στο προφίλ της στο facebook η Θεοδωρίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Υποδοχή με τιμές αρχηγού κράτους για τη "χρυσή" Άννα Κορακάκη

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...