Δεν... χωράνε τα 22 μετάλλια του Φελπς

Θα μπορούσε ο Μάικλ Φελπς να φορέσει και τα 22 χρυσά μετάλλια που έχει κατακτήσει σε Ολυμπιακούς Αγώνες; Οι Αμερικανοί έκαναν μερικούς υπολογισμούς και η απάντηση είναι "όχι".

Ο Μάικλ Φελπς είναι χωρίς αμφιβολία το πρόσωπο των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, καθώς έχει καταφέρει να προσθέσει τέσσερα χρυσά μετάλλια στη συλλογή του, φτάνοντας τα 22 στην καριέρα του σε Ολυμπιακούς.

Τι θα γινόταν αν ο Αμερικανός αποφάσιζε να κρεμάσει στο λαιμό του και τα 22 αυτά μετάλλια; Ο 31χρονος ξεκίνησε να... συλλέγει χρυσά από την Ολυμπιάδα της Αθήνας το 2004 και από τότε είναι ασταμάτητος. Σε κάθε διοργάνωση, τα μετάλλια έχουν διαφορετικό βάρος, με τα φετινά χρυσά να είναι τα πιο βαριά αφού ζυγίζουν περίπου μισό κιλό το καθένα.

Οι Αμερικανοί μπήκαν στη διαδικασία να υπολογίσουν το βάρος και των 22 χρυσών, το οποίο αποδείχθηκε πως φθάνει περίπου τα 6.2 κιλά. Ο ανθρώπινος λαιμός όμως δεν μπορεί να σηκώσει τόσο βάρος, το οποίο εκτιμάται πως είναι όσο εκείνο μιας μεγάλης μπάλας μπόουλινγκ. Φανταστείτε...

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!