H "Corriere dello Sport" για τη συνέντευξη του Χολέμπας στο Contra.gr

H ηλεκτρονική έκδοση της ιταλικής εφημερίδας "Corriere dello Sport" έκανε ειδική μνεία στην αποκαλυπτική συνέντευξη του Χοσέ Χολέμπας στο Contra.gr. Δείτε το δημοσίευμα.

H "Corriere dello Sport" για τη συνέντευξη του Χολέμπας στο Contra.gr

Ο Χοσέ Χολέμπας παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο Contra.gr μετά από το "κόψιμό" του από την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για το παιχνίδι με τα Νησιά Φαρόε για τα προκριματικά του Euro 2016. Οι δηλώσεις του άσου της Ρόμα συζητήθηκαν έντονα τόσο εντός όσο κι εκτός συνόρων.

Απόδειξη το δημοσίευμα του ιταλικού σάιτ " corrieredellosport.it", το οποίο ασχολήθηκε με τη συνέντευξη του διεθνή μπακ, δημοσιεύοντας το κομμάτι που αναφέρθηκε στην πορεία του με τη Ρόμα.

Διαβάστε παρακάτω το απόσπασμα:

Χοσέ, έπαιξες στη Ρόμα σε φουλ σεζόν. Είσαι ευχαριστημένος από αυτά που έκανες;

Eίμαι ευχαριστημένος αλλά νομίζω ότι θα μπορούσαν τα πράγματα να εξελιχθούν και καλύτερα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά αλλά στη συνέχεια ήμασταν άτυχοι, σαν να πέσαμε σε μία τρύπα. Δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα ματς και συνέχεια φεύγαμε από το γήπεδο με ισοπαλία. Χάσαμε έτσι το πρωτάθλημα.

Τι ακριβώς έγινε στο δεύτερο μισό της σεζόν και η ομάδα κατέρρευσε;

Ήμασταν νέα ομάδα με πολλούς νέους παίκτες, περίπου 15, μάλλον ήταν δύσκολο να διατηρήσουμε το ίδιο επίπεδο απόδοσης. Δεν μπορούσαμε να βρεθούμε καλά μέσα στο γήπεδο. Την επόμενη σεζόν νομίζω ότι θα πάμε πολύ καλύτερα.

Πάντως θα μείνεις και την επόμενη σεζόν, έχεις συμβόλαιο...

Νομίζω πως ναι, δεν ξέρω βέβαια ακόμα ποιο είναι το πλάνο της ομάδας για του χρόνου είναι ακόμα νωρίς να το πούμε.

Δείτε το δημοσίευμα:

H "Corriere dello Sport" για τη συνέντευξη του Χολέμπας στο Contra.gr

Διαβάστε ακόμα:

Χολέμπας στο Contra.gr: "Γελοία αντίδραση το κόψιμό μου"

News 24/7

24MEDIA NETWORK