ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η επόμενη ομάδα του Μανωλά!

Τι έχει εκμυστηρευθεί στο περιβάλλον του ο διεθνής αμυντικός. Γιατί... κλωτσάει και δεν υπογράφει την ανανέωση συμβολαίου που του προσφέρει η Ρόμα. Ποιο... προφητικό δημοσίευμα θα βγει αληθινό στο κοντινό μέλλον. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από την Ιταλία που θα συζητηθεί για το μέλλον του 25χρονου στόπερ.

Roma¢s Kostas Manolas celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini)
manolas ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Μανωλάς δεν ήρθε στην Ελλάδα στη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, μιας και δεν θα μπορούσε να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Μια επέμβαση στη μύτη, απόρροια μιας δυνατής κόντρας με αντίπαλο σε πρόσφατο παιχνίδι της Ρόμα, τον έθεσε εκτός μάχης.

Αναμένεται να επιστρέψει, ωστόσο, στα επόμενα, πιο δύσκολα και πιο καθοριστικά παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Παράλληλα, θα συνεχίσει τις υποχρεώσεις του στο "καμπιονάτο" με τη Ρόμα μέχρι να πάρει μεταγραφή για κάπου ακόμη ψηλότερα. Το συμβόλαιο του με την ομάδα της Ρώμης ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, ενώ εδώ και καιρό γίνονται συζητήσεις για πρόωρη επέκτασή του.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες από το περιβάλλον του διεθνούς ποδοσφαιριστή, επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι η Μπαρτσελόνα! Γι' αυτό κι έως τώρα δεν έχει ενδώσει στις πιέσεις για να επεκτείνει το συμβόλαιό του, με παράλληλη αύξηση αποδοχών. Δεν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο, αν προηγουμένως δεν βρεθεί φόρμουλα για να μετακινηθεί στους "μπλαουγκράνα", ακόμη και στη διάρκεια του προσεχούς Γενάρη ή του καλοκαιριού.

Πριν από λίγο καιρό, η "Sport" της Βαρκελώνης που έχει άριστη πληροφόρηση στα θέματα της Μπαρτσελόνα, σε αποκλειστικό της δημοσίευμα είχε αναφέρει αυτή την προοπτική. Κάτι ανάλογο συζητείται έντονα και στην πλευρά του διεθνούς άσου, ο οποίος το θεωρεί δεδομένο πως "είτε έτσι, είτε αλλιώς", θα φορέσει τη φανέλα της Μπάρτσα που τον κυνηγάει από πέρυσι το καλοκαίρι. Κάποιοι λένε ότι ως "καπάρο" είχε μετακινηθεί από το "Καμπ Νου" προς το "Ολίμπικο" πριν από μερικούς μήνες ο Βερμάελεν ως δανεικός.

Όπως στη ζωή, έτσι και στο ποδόσφαιρο, πολλά να αλλάζουν από τη μία μέρα στην άλλη. Εδώ, όμως, δεν μιλάμε για "σενάριο", αλλά για δρομολογημένες εξελίξεις που ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί. Κρατήστε, λοιπόν, αυτό το ρεπορτάζ για Μανωλά και Μπάρτσα στην άκρη του μυαλού σας και θα τα ξαναπούμε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK