Ο Μανωλάς ανανέωσε, αλλά πέταξε... καρφί!

Ο Κώστας Μανωλάς έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Ρόμα μέχρι το 2022, όμως στο πλαίσιο των φωτογραφιών πέταξε... φαρμακερή ατάκα που δείχνει σε μεγάλο βαθμό και το μέλλον του...

Ο Μανωλάς ανανέωσε, αλλά πέταξε... καρφί!
manolas

Είναι πλέον και επίσημο. Ο Κώστας Μανωλάς ανανέωσε μέχρι το 2022, με την Ρόμα να ανακοινώνει τη συμφωνία το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο Έλληνας αμυντικός θα αμείβεται με λίγο πάνω από τα 3.000.000€ το χρόνο, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσης του δεν θα είναι διόλου απαγορευτική για τα κορυφαία κλαμπ του κόσμου.

Την ώρα της παρουσίασης του, ωστόσο, ο Μανωλάς πέταξε μία ατάκα που μπορεί να ερμηνευτεί με διάφορους τρόπους, αφού ουσιαστικά τονίζει πως αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα, τότε ίσως να μην εξαντλήσει το συμβόλαιο του.

"Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα. Όπως πάντα θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, κάτι που έκανα άλλωστε από την πρώτη μέρα στην ομάδα. Θέλω όμως να κερδίσω κάτι με τον σύλλογο...".

Θυμίζουμε πως ο τελευταίος τίτλος που κατέκτησε ο 25χρονος άσος ήταν με τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2013-2014. Αν δεν τα καταφέρει και φέτος δηλαδή, θα κλείσει τετραετία... ξηρασίας.

"Πολύ ευχαριστημένος με την ανανέωση, τους ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη και υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για να τους ξεπληρώσω στον αγωνιστικό χώρο!! Forza Roma!!", ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Μανωλάς μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

News 24/7

24MEDIA NETWORK