Παικταράς της Ρόμα απέρριψε τον Ολυμπιακό και τώρα το... μετάνιωσε

Αργεντινός ακραίος επιθετικός που προτάθηκε στον Ολυμπιακό για δεύτερο σερί καλοκαίρι, προτίμησε να παραμείνει στην Ρόμα. Λίγους μήνες αργότερα μετράει τις... σανίδες στον πάγκο και ήδη αναζητεί την 8η διαφορετική ομάδα στα 23 του χρόνια! Διαβάστε ποιος είναι.

Παικταράς της Ρόμα απέρριψε τον Ολυμπιακό και τώρα το... μετάνιωσε
roma

Ο Ολυμπιακός έκανε πολλές προσπάθειες για να ενισχύσει τα άκρα της επίθεσης με παίκτες πρώτης γραμμής το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ένα από τα πολλά ονόματα που προτάθηκαν στους πρωταθλητές Ελλάδας, ήταν από το Καμπιονάτο και συγκεκριμένα την Ρόμα.

Όλο το πακέτο του παίκτη ήταν αρκετά ενδιαφέρον ( ηλικία, θέση, στυλ) και μάλιστα στον Ολυμπιακό τον γνώριζαν αρκετά καλά, αφού είχε προταθεί και την προηγούμενη σεζόν (2015).

Τελικά ο Αργεντινός άσος ( που παίζει με την Παραγουάη) προτίμησε να μην προχωρήσουν στο... παρασύνθημα με τους ερυθρόλευκους, που ούτως ή άλλως θα έμπαιναν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων αν έριχνε αρκετά το κασέ του ( πολύ ακριβή περίπτωση).

Τελικά, ο Χουάν Ιτούρμπε, μετά τον αποτυχημένο δανεισμό στην Μπόρνμουθ, έμεινε στην Ρόμα και όπως φαίνεται το μετάνιωσε! Στην Ιταλία αναφέρουν πως ψάχνει απεγνωσμένα ομάδα τον Γενάρη, αφού τον έχει φάει ο πάγκος και ουσιαστικά έχει αγωνιστεί μόνο στην Ευρώπη.

Αν μάλιστα συμβεί αυτό, θα είναι η διαφορετική ομάδα που θα αλλάξει στα 23 του χρόνια μετά τις Σπορτίβο Τρινιντέσνε, Σέρο Πορτένιο, Πόρτο, Ρίβερ Πλέιτ, Βερόνα, Ρόμα και Μπόρνμουθ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK