Δύσκολη δουλειά να είσαι μεταφραστής του Γκράθια

Πέρασε από Ολυμπιακό Βόλου και Κέρκυρα, όμως τώρα πληρώνεται με πάνω από 1.500.000€ στην Ρωσία. Δείτε τον Χάβι Γκράθια να... βασανίζει τον μεταφραστή του στην Ρουμπίν Καζάν (VIDEO).

Μετά το επιτυχημένο πέρασμα του από την Μάλαγα, η Ρούμπιν Καζάν αποφάσισε να σπάσει τη ρήτρα του Γκράθια και ο 46άχρονος τεχνικός έγινε κάτοχος Ρωσίας το καλοκαίρι που μας πέρασε (τέλη Μαΐου 2016) με... πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Γνωστός για το πάθος και τη σκληρή δουλειά του (άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις σε Ολυμπιακό Βόλου και Κέρκυρα), ο Γκράθια προσπαθεί να περάσει τα θέλω του στην Ρουμπίν, όμως το γεγονός πως δεν μιλάει ακόμα τη γλώσσα έχει ως αποτέλεσμα να έχει συνέχεια δίπλα τον μεταφραστή του.

Ο... δύσμοιρος βοηθός όχι μόνο προσπαθεί να περάσει τα μηνύματα του Γκράθια στον ίδιο τόνο, αλλά κάνει και τις κινήσεις του! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

 

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.