Παίκτης του Παναθηναϊκού πήγε τον Ιβάνοφ στην Άρσεναλ

Ο Ιβάν Ιβάνοφ μίλησε στην ιστοσελίδα της νέας του ομάδα, Άρσεναλ Τούλα, αποκαλύπτοντας πως στην Ρωσία πήγε μέσω ενός συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό! Διαβάστε ποιος είναι.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÈÅËÔÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - CELTA
panathinaikos omadiki EUROKINISSI SPORTS

Αφού έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και ενώ απέρριψε ένα σωρό προτάσεις, τελικά ο Ιβάνοφ συμφώνησε με την Άρσεναλ Τούλα, όπως είχε αποκαλύψει το Contra.gr .

Μιλώντας στο σάιτ της ομάδας, ο 28άχρονος άσος ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός, λέγοντας τον τρόπο με τον οποίο συμφώνησε τελικά με τους Ρώσους.

"Μίλησα με πολλούς agents και μου έκαναν πολλές προτάσεις και για την Ρωσία. Αλλά για να ξέρετε, δεν μου αρέσουν οι ενδιάμεσοι, έτσι απευθύνθηκα σε ένα φίλο μου. Τον Κρίστοφερ Σάμπα, που παίξαμε μαζί στον Παναθηναϊκό φέτος", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Του εύχομαι τα καλύτερα στην καριέρα του γιατί είναι καλός χαρακτήρας και σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Ο Κρις, γνωρίζει τον γιο του προέδρου της Άρσεναλ Τούλα και μου έδωσε τον αριθμό του. Μιλήσαμε και μετά ήρθα σε συνεννόηση με το κλαμπ".

Για το ποιες άλλες προτάσεις είχε, είπε: "Προτού λύσω το συμβόλαιο μου με τον Παναθηναϊκό, είχα προτάσεις από την Τουρκία. Όμως είναι κοντά στην Συρία και το μέρος είναι επικίνδυνο για την οικογένεια μου, έτσι πήγα στην Άρσεναλ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK