Η συντριβή της Αργεντινής είχε και λίγο από... Ολυμπιακό

Ο Τσόρι Ντομίνγκες, που είδε από κοντά την ντροπιαστική ήττα της Αργεντινής από την Ισπανία με 6-1, ανέβασε ποστάρισμα στο Instagram και αμέσως δέχθηκε "επίθεση" αγάπης από... φίλους του Ολυμπιακού που του ζητούσαν να επιστρέψει! Τι απάντησε σε έναν.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
chori EUROKINISSI

Μπορεί η Αργεντινή να πήρε την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας με επεισοδιακό τρόπο, οι φίλοι της ομάδας και ο προπονητής (Χόρχε Σαμπαόλι) όμως... ανησυχούν και δεν το κρύβουν. Οι ανησυχίες έγιναν... πραγματικότητα μετά την εμφάνιση της "Αλμπισελέστε" το βράδυ της Τρίτης στο "Μετροπολιτάνο" κόντρα στην Ισπανία.

Η ομάδα του Χουλέν Λοπετέγι διέσυρε την Αργεντινή με 6-1 και όπως ήταν αναμενόμενο τόσο τα ΜΜΕ της χώρας όσο και τα social media πήραν φωτιά, από απογοητευμένους φιλάθλους.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος ανέβασε φωτογραφίες από το γήπεδο και είδε από κοντά τον... εφιάλτη.

Στη φωτογραφία που μοιράστηκε στο Instagram, πάντως, άκουσε πολλά θετικά σχόλια από φίλους των Ρίβερ Πλέιτ και... Ολυμπιακού! Κάποιοι μάλιστα ζήτησαν από τον Τσόρι να επιστρέψει πίσω στον Πειραιά!

Ο ίδιος απάντησε σε έναν φίλο που σχολίασε τη φωτογραφία του: " φίλε μουυυυ", δείχνοντας πως κρατάει ακόμα δεσμούς με τη χώρα μας.

Η συντριβή της Αργεντινής είχε και λίγο από... Ολυμπιακό

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK