Ποιους επιπρόσθετους κάλεσε στην άμυνα ο Σκίμπε

Μετά την.. ξαφνική τιμωρία του Κώστα Μανωλά και τον τραυματισμό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο Μίχαελ Σκίμπε κάλεσε δυο νέα πρόσωπα στην Εθνική Ελλάδας με σκοπό να ενισχυθεί το κέντρο της άμυνας.

Ποιους επιπρόσθετους κάλεσε στην άμυνα ο Σκίμπε
manolas papastathopoulos torosidis maniatis EUROKINISSI

Η FIFA τιμώρησε τον Κώστα Μανωλά για λόγους παράβασης του Fair Play στο ματς με την Κύπρο με αποτέλεσμα να χάσει το παιχνίδι με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ. Μέσα σε όλα ο Παπασταθόπουλος τραυματίστηκε στο ντέρμπι της Ντόρτμουντ με την Μπάγερν και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ακόμα η Μπορούσια δεν έχει ανακοινώσει τι ακριβώς συμβαίνει με τον 29χρονο άσο, αν και στην Γερμανία αναφέρουν πως δεν τίθεται θέμα να χάσει και τα δυο ματς στα μπαράζ, οπότε ο Σκίμπε θέλησε να είναι... καλυμμένος γεμίζοντας στη θέση των στόπερ.

Έτσι, το μεσημέρι της Κυριακής η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως Δημήτρης Κολοβέτσιος (Παναθηναϊκός) και Μάριος Οικονόμου (ΣΠΑΛ) κλήθηκαν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Εκτός έμεινε ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις με την Λεγκανές και η αλήθεια είναι πως η απόφαση έχει προκαλέσει ερωτηματικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK