Τα ακούσαμε κι αυτό: Πρότειναν τελικό ξανά στο Βόλο!

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, πρότεινε ως ιδανική έδρα για ενδεχόμενο τελικό με την ΑΕΚ και το Πανθεσσαλικό. Δηλαδή, το γήπεδο που είχαν αλληλομαχαιρωθεί οπαδοί των δύο ομάδων στο περσινό φινάλε της διοργάνωσης.

Το Πανθεσσαλικό γήπεδο είχε φιλοξενήσει τον περσινό τελικό ΑΕΚ - ΠΑΟΚ. Πριν τη σέντρα, άλλη μία μαύρη σελίδα γραφόταν για το ελληνικό ποδόσφαιρο με τους οπαδούς των δύο ομάδων να... σφάζονται στην "ιστορική" πλέον πεζογέφυρα του γηπέδου στο Βόλο.

Φέτος, η έδρα του τελικού έχει οριστεί να είναι το ΟΑΚΑ, ωστόσο ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος θεωρεί ότι εάν προκριθούν στον τελικό οι περσινοί φιναλίστ, το Ολυμπιακό Στάδιο δεν πρέπει να φιλοξενήσει τη σύγκρουσή τους.

Μάλιστα, ο Παπαδόπουλος πρότεινε και το Πανθεσσαλικό, δικαιολογώντας ως εξής την άποψή του: "Αν πάνε στον τελικό ΑΕΚ και ΠΑΟΚ καλό θα ήταν να μην γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ.

Υπάρχουν και άλλα γήπεδα στην περιφέρεια. Όπως το Πανθεσσαλικό, το Παγκρήτιο και άλλα γήπεδα στην περιφέρεια.

Αποδείχθηκε λάθος η απόφαση πέρυσι να διεξαχθεί στον Βόλο, αλλά φέτος γνωρίζουμε περισσότερα, είμαστε σοφότεροι και μπορούν να είναι ακόμα πιο αυξημένα τα μέτρα."

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!