Ο Ντόντσιτς έδειξε την κλάση του χαρίζοντας το χρυσό μετάλλιο!

Ο Λούκα Ντόντσιτς έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Eurobasket με την Εθνική Σλοβενίας και δύο ημέρες το χάρισε, δείχνοντας το ψυχικό μεγαλείο του (PHOTO).

Είναι μόλις 18 ετών όμως με αυτά που κάνει μέσα στο γήπεδο δείχνει... 10 χρόνια μεγαλύτερος και η πρώτη επιβράβευση για τον Λούκα Ντόντσιτς ήταν η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου με την Εθνική Σλοβενίας (πρώτο μετάλλιο στην ιστορία της χώρας) στο Eurobasket.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης πάντως έδειξε πως πέρα από το αγωνιστικό μεγαλείο που κουβαλάει στα παρκέ διαθέτει και ψυχικό μεγαλείο έξω από αυτά, με τον Σλοβένο έφηβο να επισκέπτεται τον παππού του που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο και να του χαρίζει το μετάλλιο.

"Είναι πραγματικός μαχητής και πρωταθλητής!! Να προσέχεις παππού!!", έγραψε χαρακτηριστικά ο Ντόντσιτς μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

He is the real fighter and champion!! Take care Grandfather!!

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic) on

Photo Credits: AP Photo/Thanassis Stavrakis

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".