Διαφωνία στη συμμαχία ενόψει της άφιξης Κουτσοκούμνη

Ο Παναθηναϊκός έστειλε μόνος του επιστολή στην FIFA εν όψει της άφιξης Κουτσοκούμνη στην Ελλάδα καθώς ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν συμφώνησαν.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης έρχεται στα τέλη της εβδομάδας στην Ελλάδα για να έχει επαφές για την συγκρότηση της “επιτροπής εξομάλυνσης” που θα κληθεί να “τρέξει” την ΕΠΟ και τα ανοιχτά θέματα που υπάρχουν μέχρι τις 31 Μαϊου και ο Παναθηναϊκός ζήτησε να είναι παρών στις συζητήσεις.

Οι “πράσινοι” έστειλαν επιστολή σε παγκόσμια και ευρωπαϊκή ομοσπονδία ωστόσο ήταν μόνοι καθώς οι “σύμμαχοι” ΑΕΚ και ΠΑΟΚ όταν ερωτήθηκαν, δεν συμφώνησαν με την ενέργεια αυτή.

Ο Παναθηναϊκός πήρε αρνητική απάντηση και από τον εκπρόσωπο της παγκόσμιας Ομοσπονδίας, που του διεμήνυσε ότι στις επαφές που θα γίνουν δεν θα είναι παρόντες ούτε παράγοντες ομάδων, ούτε πρόεδροι ή παράγοντες Ενώσεων.

Στις προθέσεις του Κωστάκη Κουτσοκούμνη μάλιστα, είναι να μην υπάρχουν εκπρόσωποι από τις δύο πλευρές ούτε στην “επιτροπή εξομάλυνσης” παρά μόνο τεχνοκράτες.

Α.ΠΛ.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.