Το διπλό "όχι" στον Λούι και το αγγλικό όνειρο

Πέρυσι ήταν από τους καλύτερους μπακ του ελληνικού πρωταθλήματος. Έφυγε από τον Αστέρα Τρίπολης, δεν βρήκε ομάδα και τώρα "παλεύει" για ένα συμβόλαιο στην Αγγλία, όπου μέχρι στιγμής μετρά δύο "όχι".

Το διπλό "όχι" στον Λούι και το αγγλικό όνειρο
Λούι Αστέρας

Ο Μπράιαν Λούι έπαιξε για τρεις σερί σεζόν στον Αστέρα Τρίπολης. Όλες του οι χρονιές ήταν "γεμάτες". Από τους καλύτερους παίκτες των Αρκάδων ο 27χρονος δεξιός οπισθοφύλακας, ο οποίος αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του, εκτιμώντας ότι θα βρει κάτι καλύτερο με βάση την ποιότητά του και τις εμφανίσεις που έκανε όσο έπαιζε στην Τρίπολη.

Να όμως που τα δεδομένα δεν εξελίχθηκαν έτσι για τον Αργεντινό, ο οποίος είχε μπροστά του όλο το καλοκαίρι για να βρει ομάδα, αλλά δεν τα κατάφερε. Και να φανταστεί κανείς ότι το γεγονός πως δεν θα συνέχιζε στον Αστέρα είχε γίνει γνωστό στις 23 Απριλίου! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι διακαής πόθος του Λατινοαμερικανού είναι να βρει ομάδα στην Αγγλία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει δοκιμαστεί σε Γουίγκαν και Μπόλτον, εισπράττοντας την ίδια απάντηση, δηλαδή "όχι". Δεν το βάζει πάντως κάτω ο Λούι, παρά την απόρριψη, και εξακολουθεί και παραμένει στο Νησί, με την ελπίδα να βρει ένα πολυπόθητο συμβόλαιο. Επειδή, βέβαια, η χειμερινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και όσο δεν βρίσκει ομάδα στην Αγγλία, ας έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας την προοπτική επιστροφής του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δ.Σ

News 24/7

24MEDIA NETWORK