Από το κακό στο... χειρότερο η καριέρα του Λούκας Πέρεθ

Η καριέρα του Λούκας Πέρεθ έχει πάρει... επικίνδυνη τροπή, αφού οι οπαδοί της Λα Κορούνια του καταλογίζουν τόσο τις κακές επιδόσεις της ομάδας όσο και τον κίνδυνο του υποβιβασμού. Ο ίδιος, βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις με συνθήματα εις βάρος του και απειλές (PHOTO).

Από το κακό στο... χειρότερο η καριέρα του Λούκας Πέρεθ

Οι τρομερές εμφανίσεις του Λούκας Πέρεθ με τη φανέλα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια τις σεζόν 2014 έως και 2016, δεν πέρασαν απαρατήρητες από κανέναν. Και πως θα μπορούσαν, άλλωστε, αφού τα 24 γκολ που πέτυχε σε 58 εμφανίσεις, του έδωσαν το καλοκαίρι του 2016 το εισιτήριο για μια ονειρική μεταγραφή στην Άρσεναλ έναντι του ποσού των 15.000.000€.

Με τους "κανονιέρηδες" σημείωσε 1 γκολ σε 11 συμμετοχές και ποτέ δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αρσέν Βενγκέρ, με αποτέλεσμα να ξαναπάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Λα Κορούνια. Αυτή τη φορά, όμως, ως δανεικός.

Από εκεί και πέρα ξεκινάει ο κατήφορος. Ο 29χρονος τη φετινή σεζόν, πραγματοποιεί τραγικές εμφανίσεις με την "Ντέπορ" και οι οπαδοί του καταλογίζουν όλες τις ευθύνες, αφού έχει βρει δίχτυα μόλις πέντε φορές σε 23 συμμετοχές.

Το κλίμα στην Ισπανία έχει γίνει, πλέον, βαρύ για εκείνον. Η ομάδα κινδυνεύει με υποβιβασμό ούσα προτελευταία στον βαθμολογικό πίνακα με 20 βαθμούς, και οι εις βάρος του επιθέσεις δίνουν και παίρνουν.

Ενδεικτικό της κατάστασης που αντιμετωπίζει, είναι ένα γκράφιτι που έγραψαν σε τοίχο οι οπαδοί του συλλόγου, το οποίο έλεγε: "Λούκας Πέρεθ είσαι φραγκοφονιάς" , αλλά και συνθήματα του τύπου: "Εξαφανίσου τώρα από την ομάδα".

Από το κακό στο... χειρότερο η καριέρα του Λούκας Πέρεθ

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, παραδέχθηκε μέσω συνέντευξης του ότι: "Βιώνω μια κατάσταση απελπισίας", και υποστήριξε ότι θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει και να καθιερωθεί στην Άρσεναλ.

Πράγμα πολύ δύσκολο, έως και ακατόρθωτο αφού θα έχει να ανταγωνιστεί τεράστια ονόματα όπως εκείνα των Λακαζέτ και Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK