Στη Β' Ισπανίας ο Κρισάντους

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, Μακόλεϊ Κρισάντους θα συνεχίσει την καριέρα του στη Β' Ισπανίας και τη Ρέους, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Ύστερα από 1,5 χρόνο ο Μακόλεϊ Κρισάντους αποχώρησε από την ΑΕΚ, καθώς δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες. Ο Νιγηριανός σε 38 συμμετοχές σημείωσε 9 γκολ, τα περισσότερα τη σεζόν 2014/15 όταν η Ένωση αγωνιζόταν στη Football League.

Παρόλα αυτά, στην Ισπανία διατηρεί "καλό όνομα", με αποτέλεσμα η Ρέους να κινηθεί για την απόκτησή του. Η νεοφώτιστη στη Segunda Division ανακοίνωσε την Τετάρτη (06/07) με κάθε επισημότητα τη μεταγραφή του 25χρονου άσου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους.

Μάλιστα, η ανακοίνωση, μεταξύ άλλων αναφέρει πως: "Ο Αφρικανός επιθετικός που ήρθε ως ελεύθερος από την ΑΕΚ, είναι επιθετικός με μεγάλα φυσικά προσόντα, καλή αλλαγή ρυθμούς και είναι δύσκολο να τον σταματήσεις λόγω της ταχύτητάς του".

Η ανακοίνωση:

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".