Κινδυνεύει με αποκλεισμό από την UEFA η Σπαρτάκ

Τα όσα συνέβησαν στο Μπιλμπάο από Ρώσους χούλιγκαν σε συνδυασμό με το θάνατο αστυνομικού από ανακοπή καρδιάς έχουν θορυβήσει την UEFA, που ετοιμάζεται να πάρει μέτρα κατά της Σπαρτάκ Μόσχας. Ορατή η αποβολή από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Μόνο έκπληξη δεν προκάλεσαν στους ανθρώπους της ισπανικής ομοσπονδίας τα επεισόδια που προκάλεσαν οι χούλιγκαν (περισσότερο για εκπαιδευμένος στρατός μοιάζει) της Σπαρτάκ Μόσχας. Αυτό που δεν περίμεναν βέβαια, ήταν να χάσει ένας αστυνομικός της ζωή του.

Ο Αρίας Γκαρθία έχασε τις αισθήσεις του την ώρα των επεισοδίων και αργότερα στο νοσοκομείο έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς. Το γεγονός αυτό έχει εξοργίσει τις αρμόδιες Αρχές στην Ισπανία, που έκαναν έντονες παρατηρήσεις στην UEFA για τα... μη μέτρα που λαμβάνει κατά των Ρώσων "Ultras".

Σύμφωνα με την Marca, η UEFA συλλέγει πληροφορίες για όλα όσα συνέβησαν έξω και μέσα από το γήπεδο της Αθλέτικ, έτσι ώστε να φτιάξει το κατηγορητήριο και να τιμωρήσει τους δυο συλλόγους.

Εκείνο της Σπαρτάκ, ωστόσο, αναμένεται αρκετά βαρύ με τους Ισπανούς να κάνουν λόγο ακόμα και για αποβολή από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

AP Photo/Alvaro Barrientos

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.