Πέρασε "ξώφαλτσα" από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, καταλήγει σε γνώριμα λημέρια...

Ο Ρεμί Καμπελά έπαιξε για τελευταία φορά με τη Μαρσέιγ. Ο μεσοεπιθετικός που απασχόλησε τον Ολυμπιακό ωσότου... μαθευτεί η τιμή του καταλήγει στη Σεντ Ετιέν, στην οποία έπαιξε πέρυσι δανεικός.

Το φιλικό 5-2 από την Μπόρνμουθ ήταν η τελευταία "πικρή" γεύση του Ρεμί Καμπελά από τη Μαρσέιγ.

Όπως μεταδίδεται στη νότια Γαλλία, ο 28χρονος μεσοεπιθετικός γυρίζει να παίξει στη Σεντ Ετιέν, στην οποία πέρυσι μέτρησε 27 συμμετοχές (με 7 γκολ) ως δανεικός από την Ολυμπίκ, αφού δεν υπολογίζεται από τον Ρουντί Γκαρσιά.

Στο ματς του Σαββάτου έπαιξε στο τελευταίο 20λεπτο ως αλλαγή του δεξιού μπακ Σακάι, δείγμα του ότι περισσεύει στο ρόστερ.

Μέχρι τα μέσα της νέας εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μετακίνηση, για την οποία οι "στεφανουά" είχαν καταθέσει πρόταση 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Ήταν ένα ποσό που δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση ν' αγγίξει στην παρούσα φάση ο Ολυμπιακός, ο οποίος ρώτησε να μάθει για τον Καμπελά. Έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να παίξει τόσο ως επιτελικός (η κανονική θέση του) όσο και ως ακραίος.

 

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!