Ετοιμάζει... dream team από Super League η Σταντάρ

Έχει ήδη έξι πρόσωπα που συνδέθηκαν με την Super League τον τελευταίο χρόνο στις τάξεις της. Τώρα προσπαθεί να εντάξει δυο ακόμα ενόψει του καλοκαιριού! Η Σταντάρ Λιέγης μάλλον είναι... ερωτευμένη με το ελληνικό πρωτάθλημα.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τα πάρε-δώσε παικτών μεταξύ Βελγίου και Ελλάδας έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Σε αυτό ρόλο έχει παίξει το γεγονός πως ποδοσφαιριστές από το δικό μας πρωτάθλημα έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις ( βλ. Μαρίνος, Γκαλίτσιος, Καρέλης), οπότε θέλοντας και μη, μας... πρόσεξαν.

Η Σταντάρ Λιέγης, βέβαια, έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Τη φετινή περίοδο έχει φτάσει στο σημείο να έχει πέντε παίκτες και προπονητή με... ελληνικό παρελθόν! Κι αν νομίζατε πως θα σταματήσει εδώ, γράψτε λάθος.

Δημοσιεύματα από το Βέλγιο αναφέρουν πως το καλοκαίρι ο Ρικάρντο Σα Πίντο θα κάνει προσπάθεια να φέρει τον Κέβιν Μιραλάς πίσω στην Λιέγη ( ξεκίνησε από τις ακαδημίες της), ο οποίος δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Έβερτον.

Με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τον Ολυμπιακό, μάλιστα, μόνο με... θαύμα θα κάνει τους Πειραιώτες να πληρώσουν πάνω από 5.000.000€ για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του. Εκτός από τον Μιραλάς, στο στόχαστρο βρίσκεται και ο Ζιλέ, για τον οποίο έγινε... θόρυβος πριν λίγες εβδομάδες.

Βάζοντας τα κάτω λοιπόν, με ονόματα και... διευθύνσεις, η Σταντάρ έχει τώρα:

Γκόικο Τσίμιροτ (από ΠΑΟΚ)

Μεχντί Καρσελά (από Ολυμπιακό)

Γιώργο Κουτρουμπή (από Παναθηναϊκό)

Κωνσταντίνο Λαΐφη (από Ολυμπιακό)

Πολ Εμποκού (από Παναθηναϊκό)

Ρικάρντο Σα Πίντο από Ατρόμητο

Και το καλοκαίρι θα κάνει προσπάθεια για τους:

Γκιγιόμ Ζιλέ και Κέβιν Μιραλάς (από Ολυμπιακό)

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK