Ενα συμπέρασμα και ένα ερώτημα για τη χορηγία...

Mε τη διαφορά των δύο προσφορών να είναι αισθητά μεγάλη, το πιο πιθανό σενάριο για τη Λίγκα είναι ότι θα αποδεχθεί την προσφορά της Alter Ego.

Αμέσως όμως έρχεται στο μυαλό η σκέψη; Τι γίνεται σ' αυτήν την περίπτωση με τις ομάδες που διαφημίζουν στη φανέλα τους παιχνίδια του ΟΠΑΠ;

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Παράγοντας του οποίου η ομάδα έχει στη φανέλα της διαφήμιση του ΟΠΑΠ έλεγε στο Contra.gr την Τετάρτη: "Δεν υπάρχει κανενός είδους ασυμβίβαστο, άλλο το ένα, άλλο το άλλο".

Τουτέστιν αν και εφόσον η Λίγκα επιλέξει το δρόμο της χορηγίας Μαρινάκη, οι συμφωνίες των ομαδών με τον ΟΠΑΠ θα ισχύσουν κανονικά.

Σ΄αυτήν την περίπτωση βέβαια υπάρχει άλλο θέμα: Πως μπορεί εταιρία συμφερόντων του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακού να δίνει χορηγία στη Λίγκα στην οποία συμμετέχει η ΠΑΕ Ολυμπιακός; Είναι και αυτό ένα ερώτημα...

N.Γ.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!