Ένταση στην πειθαρχική επιτροπή της Super League

Τι συνέβη και ο Γιώργος Χριστοβασίλης βγήκε από τα ρούχα του;

Μέχρι και τον Γιώργο Χριστοβασίλη, που φημίζεται για την ηρεμία του, έκανε έξω φρενών η αναπληρωτής αθλητικός δικαστής της Super League, πρωτοδίκης Ελένη Σφήκα κατά την εκδίκαση της ένστασης του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τον Ηρακλή.

Η δικηγόρος της ομάδας της Ηπείρου, Χρυσούλα Σεβαστοπούλου, μόλις είχε αναπτύξει τις θέσεις της ΠΑΕ περί αντικανονικής απόφασης από τον διαιτητή Καραντώνη να συνεχίσει το παιχνίδι και ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ που ήταν παρών και στο παιχνίδι αλλά και στην αίθουσα, ζήτησε να καταθέσει.

Η πρωτοδίκης όμως, δεν του το επέτρεψε!

"Ήμουν στο γήπεδο. Είναι απαράδεκτο αυτό. Μην με αγνοείτε. Κινδύνευσε η ζωή μου και δεν με αφήνετε να καταθέσω. Το φύλλο αγώνα δεν είναι αληθές" αντέδρασε ο Γιώργος Χριστοβασίλης που σηκώθηκε από την θέση του και έκανε κίνηση να αποχωρήσει από την αίθουσα. "Ηρεμήστε, δεν έχετε να προσφέρεται τίποτα στην υπόθεση" του απάντησε η πρωτοδίκης.

Τελικά, ο ιδιοκτήτης του «Άγιαξ» δεν επέμεινε και η εκδίκαση της ένστασης ολοκληρώθηκε ομαλά.

Α.ΠΛ.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!