Κατρακυλάει το διπλό του ΠΑΟΚ στα Γιάννινα

Πέφτει συνεχώς η απόδοση του ΠΑΟΚ στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το διπλό που είχε ανοίξει τη Παρασκευή στην απόδοση του 2.25 έφτασε μια ώρα πριν από τη σέντρα στο 1.45!

ΤΗΝ κατηφόρα έχει πάρει για τα καλά το διπλό στο ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ. Διπλό που είχε ανοίξει στον Stoiximan στο 2.25, για να καταλήξει λίγο πριν από τη σέντρα στο 1.45 (σε άλλη εταιρεία, αφού ο Stoiximan "άντεχε" και κρατούσε την απόδοση στο 1.57).

Οι διαδοχικές πτώσεις άρχισαν από τη Παρασκευή το πρωί, με την απόδοση το βράδυ να είναι ήδη στο 1.60. Το Σαββατοκύριακο κινήθηκε στα επίπεδα του 1.60 με 1 65, ανάλογα την εταιρεία. Από το μεσημέρι της Δευτέρας άρχισε να κατρακυλάει εκ νέου. Από το 1.57 στο 1.53 για να καταλήξει στο 1.45.

Στον ΟΠΑΠ άνοιξε στο 2.05 κι έπεσε με τη μία, το πρωί της Παρασκευής, στο 1.60. Για να κατέβει στη συνέχεια στο 1.50 και κατόπιν στο 1.47.  Η σημαντική αυτή πτώση σημαίνει οως παίχτηκαν στη νίκη του ΠΑΟΚ ιδιαίτερα μεγάλα ποσά.

Σ' ένα παιχνίδι μάλιστα που επρόκειτο να διεξαχθεί το απόγευμα της Δευτέρας! Ύστερα από τρεις μέρες.

Σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό είχε πέσει η απόδοση  στο ματς Κέρκυρα-ΠΑΟΚ (17 Δεκεμβρίου).Όταν το διπλό που είχε ανοίξει στο 1.80 έφτασε λίγο πριν από την έναρξη στο 1.10. Τελικά η πρόβλεψη των παικτών του στοιχήματος επιβεβαιώθηκε κι ο ΠΑΟΚ νίκησε 5-0.

Ακολούθως, όπως αποκάλυψε το Contra.gr, η Sport Radar (εταιρία ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης) με έγγραφό της  προς την ΕΠΟ, χαρακτήρισε το συγκεκριμένο παιχνίδι ύποπτο χειραγώγησης. Θυμίζουμε ότι ΠΑΟΚ και Γιάννινα έπαιξαν για το πρώτο γύρο στις 8 Ιανουαρίου στην Τούμπα με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν νικητές (1-0). Αποτέλεσμα-μαγική εικόνα, καθώς ο ΠΑΟΚ είχε 28 τελικές (!) με 17 απ αυτές στην εστία κι ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Πασχαλάκης να κάνει το παιχνίδι της ζωής του.

K.K

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...