Οριστική η ρήξη Ιβάν - Μελισσανίδη!

Ο Κώστας Καίσαρης έχει το follow up του αποκλειστικού ρεπορτάζ της Τρίτης. Η διάψευση - επιβεβαίωση του ΠΑΟΚ. Η σιωπή της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού. Η παρέμβαση Καμμένου-Κοντονή στον Σαββίδη για τις εκλογές της ΕΟΕ. Τα κουκιά στις Ενώσεις της ΕΠΟ. Η αναμενόμενη αντίδραση Αλαφούζου...

Οριστική η ρήξη Ιβάν - Μελισσανίδη!
savidis melissanidis

Η ανάρτηση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η σιωπή της ΠΑΕ ΑΕΚ και της ΠΑΕ Ολυμπιακός, επιβεβαιώνουν στον απόλυτο βαθμό, την αποκάλυψη του Contra.gr, για τα νέα δεδομένα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Την ανακωχή Μαρινάκη-Σαββίδη που προκάλεσε τη ρήξη στη σχέση Σαββίδη-Μελισσανίδη και το τέλος της περιβόητης Συμμαχίας.

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ήταν που είχε πει ότι " στη πολιτική υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται και πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται". Πολύ περισσότερο στο ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ ήταν υποχρεωμένος εκ των πραγμάτων, κάτι να πει. Η "διάψευση" ήταν κάτι το φυσιολογικό και αναμενόμενο. Με την κόντρα με τον Ολυμπιακό να ανατρέχει εδώ και μισό αιώνα, η είδηση για συναίνεση μεταξύ Μαρινάκη-Σαββίδη, ήταν δεδομένο ότι θα προκαλούσε την έντονη αντίδραση του κόσμου του ΠΑΟΚ. Γι' αυτό και η "διάψευση" ήταν άμεση.

Στις 23.03 ανέβηκε το αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Contra.gr, στις 23.56 η απάντηση. Όχι από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κι αυτό έχει τη σημασία του, αλλά από τον διευθυντή επικοινωνίας κι ένα ποστάρισμά του. Στην οποία χαρακτηριστικά τονίζεται: " Ο ΠΑΟΚ συμμαχεί μόνο με τις αρχές του, για καθαρό ποδόσφαιρο". Δηλαδή " εμείς δεν είμαστε με κανέναν. Ούτε με τον Μαρινάκη (που το δημοσίευμα λέει οτι "τα βρήκαμε") ούτε με τον Μελισσανίδη". Ταυτόχρονα, ιδιαίτερα εκκωφαντική ήταν η (κατ' αρχήν) σιωπή από τη πλευρά της ΑΕΚ, αλλά και του Ολυμπιακού.

Αν το ρεπορτάζ ήταν ανυπόστατο, η ΑΕΚ θα είχε κάθε λόγο να αντιδράσει. Να καταγγείλει δημόσια, αυτούς που υπονομεύουν τη Συμμαχία και την εξαιρετική προσωπική σχέση ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Ιβάν Σαββίδη. Δεν το έκανε και οι λόγοι είναι ευνόητοι. Οι δυο τους άλλωστε, εδώ και δύο μήνες δεν έχουν τη παραμικρή επαφή. Όπως επίσης δεν έδειξε να ενοχλείται από το δημοσίευμα ο Ολυμπιακός.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Ο Μελισσανίδης μπορεί με καθυστέρηση να δήλωσε (για ευνόητους λόγους) ότι στηρίζει τον Γραμμένο, αλλά τόνισε ταυτόχρονα ότι "οι προσωπικές μου σχέσεις και φιλίες αφορούν εμένα κι όχι το ποδόσφαιρο". Επιβεβαιώνοντας, εμμέσως πλην σαφώς, τη ρήξη με τον Ιβάν Σαββίδη.

ΜΕ το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι ο Γιάννης Αλαφουζος είναι ενήμερος και προς το παρόν να τηρεί στάση αναμονής, προκύπτουν ντεσού που επιβεβαιώνουν στον απόλυτο βαθμό, τη ρήξη στις σχέσεις Σαββίδη-Μελισσανίδη. Και δεν αναφερόμεθα στο πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της "Live Sport" λίγες ώρες μετά την ανάρτηση του Contra.

Νωρίτερα, το μεσημέρι της Τρίτης ο Βίκτορας Μητρόπουλος, είχε τονίσει σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης ότι οι σχέσεις Μελισσανίδη-Σαββίδη " που ήταν πολύ ζεστές, έχουν περάσει σε άλλη φάση. Ξέρω πολλά πράγματα, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ σε λεπτομέρειες".

Με την εφημερίδα "Άποψη" που εκδίδει να αναφέρει σε ρεπορτάζ για τις εκλογές της ΕΟΕ ότι " ένας εκπρόσωπος που φερόταν ότι θα ψήφιζε Καπράλο είχε συμφωνήσει με την παράταξη Κούβελου. Με αποτέλεσμα τη παρέμβαση δύο κορυφαίων υπουργών στον μέντορά του".

Ο εκπρόσωπος ήταν ο Βαγγέλης Γραμμένος, που θα διεκδικήσει, για λογαριασμό του Ιβάν Σαββιδη την προεδρεία στις εκλογές της ΕΠΟ. Οι δύο Υπουργοί είναι ο Πάνος Καμμένος και ο Σταύρος Κοντονής. Που επικοινώνησαν με τον Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου να εξασφαλίσει οτι ο Β. Γραμμένος θα ψηφίσει τον Καπράλο όπως και τελικά έγινε. Με τον Δ. Μελισσανίδη (που στήριζε τον Καπράλο ενώ ο Β. Μαρινάκης τον Ισίδωρο Κούβελο) να γίνεται έξαλλος.

ΤΟ ότι η Συμμαχία έχει τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα, είναι δεδομένο. Κι αυτό είναι κάτι που θα φανεί στη πορεία όσο θα πλησιάζουν οι εκλογές στην ΕΠΟ. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Δ. Μελισσανίδης έφτασε μέχρι τα Γρεβενά για να παραστεί στη κοπή της πίτας της τοπικής Ποδοσφαιρικής Ένωσης (όπως και στην ΕΠΣ Αθηνών). Ο καθένας πλέον κινείται για λογαριασμό του.

Στην κοινή μέχρι τώρα προσπάθεια, για την ανατροπή-Γκιρτζίκη, ο Ιβάν Σαββίδης ήταν αυτός που έχει σηκώσει το πολύ μεγαλύτερο βάρος. Αν όμως η Συμμαχία έχει σήμερα 35 περίπου Ενώσεις η πλευρά-Μελισσανίδη διατείνεται ότι οι δικές της φτάνουν σε ποσοστό το 70%. Είναι εμφανές οτι μέχρι τον Ιούνιο που είναι προγραμματισμένες οι εκλογές, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και απρόβλεπτες. Με τον Γιάννη Αλαφούζο να είναι ενήμερος και σύμφωνα με πληροφορίες να εξετάζει το ενδεχόμενο να επιτεθεί κατά πάντων.

Να θυμίσουμε τέλος τη δήλωση του Ιβάν Σαββίδη με αφορμή τη διαιτησία του Παππά στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός πέρυσι. Ότι δηλαδή είχε συναντηθεί και είχε μιλήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Κάτι που δείχνει ότι ανέκαθεν υπήρχε μεταξύ τους δίαυλος επικοινωνίας...

News 24/7

24MEDIA NETWORK