Στη συζήτηση έχουν μείνει Super League και ΟΠΑΠ

Διαπραγμάτευση χωρίς αποτέλεσμα είναι αυτή μεταξύ της Λίγκας και του Οργανισμού.

Κρατάει χρόνια αυτή η… κολόνια. Το φλερτ δηλαδή και οι επαφές της Super League με τον ΟΠΑΠ για τη χορηγία του πρωταθλήματος.

Χορηγία που μένει στα λόγια και δεν αποτυπώνεται στο χαρτί με τις απαραίτητες υπογραφές.

Χορηγία την οποία είχε ο οργανισμός μέχρι το τέλος της περιόδου 2014-15, πριν δηλαδή αποκρατικοποιηθεί και λήξει η σύμβαση χωρίς να ανανεωθεί. Αυτό μάλιστα είχε ως αποτέλεσμα πέρυσι η Λίγκα να εμφανίσει "τρύπα" περί τα 3 εκατ. ευρώ στο ταμείο της, χωρίς να ευθύνεται ο τότε πρόεδρος Γιώργος Μποροβήλος σε τίποτα.

Από τότε ο ΟΠΑΠ άλλαξε χέρια, οι δύο πλευρές έχουν καθίσει πάλι στο τραπέζι, αλλά από συμφωνία τίποτα. Ενάμιση εκατομμύριο για εφέτος και από δύο για τις τρεις επόμενες σεζόν δίνει ο οργανισμός, τρία εφέτος και τέσσερα του χρόνου ζητάει η Λίγκα ή 5+5 αν υπάρχει στο συμβόλαιο ρήτρα αποκλειστικότητας: να απαγορεύεται δηλαδή οι ΠΑΕ να διαφημίσουν άλλες στοιχηματικές.

Έλα όμως, που ορισμένες ήδη το κάνουν.

Α.ΠΛ.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.

Face Control

Ο Βιεϊρίνια βάζει γκολ για κούπες

Ο Βιεϊρίνια 'έσβησε' τον Πρίγιοβιτς. Το γκολ-φάουλ στην Τρίπολη, στο ίδιο λεπτό με τον περασμένο Μάη, ήταν επίδειξη ανωτερότητας. Οπως ακριβώς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Γκολ τίτλου.