Στη συζήτηση έχουν μείνει Super League και ΟΠΑΠ

Διαπραγμάτευση χωρίς αποτέλεσμα είναι αυτή μεταξύ της Λίγκας και του Οργανισμού.

Κρατάει χρόνια αυτή η… κολόνια. Το φλερτ δηλαδή και οι επαφές της Super League με τον ΟΠΑΠ για τη χορηγία του πρωταθλήματος.

Χορηγία που μένει στα λόγια και δεν αποτυπώνεται στο χαρτί με τις απαραίτητες υπογραφές.

Χορηγία την οποία είχε ο οργανισμός μέχρι το τέλος της περιόδου 2014-15, πριν δηλαδή αποκρατικοποιηθεί και λήξει η σύμβαση χωρίς να ανανεωθεί. Αυτό μάλιστα είχε ως αποτέλεσμα πέρυσι η Λίγκα να εμφανίσει "τρύπα" περί τα 3 εκατ. ευρώ στο ταμείο της, χωρίς να ευθύνεται ο τότε πρόεδρος Γιώργος Μποροβήλος σε τίποτα.

Από τότε ο ΟΠΑΠ άλλαξε χέρια, οι δύο πλευρές έχουν καθίσει πάλι στο τραπέζι, αλλά από συμφωνία τίποτα. Ενάμιση εκατομμύριο για εφέτος και από δύο για τις τρεις επόμενες σεζόν δίνει ο οργανισμός, τρία εφέτος και τέσσερα του χρόνου ζητάει η Λίγκα ή 5+5 αν υπάρχει στο συμβόλαιο ρήτρα αποκλειστικότητας: να απαγορεύεται δηλαδή οι ΠΑΕ να διαφημίσουν άλλες στοιχηματικές.

Έλα όμως, που ορισμένες ήδη το κάνουν.

Α.ΠΛ.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...

Face Control

Ο Μπούσης δεν βγήκε από ταινία του Σκορσέζε

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι αυτός που περίμεναν εναγωνίως στον ΟΦΗ. Ο 'σωτήρας' που πρώτα θα φτιάξει τη νοοτροπία και μετά θα βάλει λεφτά. Ο εξ Αργολίδος επιχειρηματίας είναι αυτός που ακούμπησε στο συναίσθημα μετά από χρόνια.