Η ακραία πρόταση και η συζήτηση για τη ρήτρα

Οι (τεταμένες) σχέσεις με την NOVA θα τεθούν επί τάπητος στο διοικητικό συμβούλιο της Super League την ερχόμενη Πέμπτη 1/12.

Η ακραία πρόταση και η συζήτηση για τη ρήτρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το συνδρομητικό μετά την αναβολή της 11ης αγωνιστικής ύστερα από απόφαση της FIFA ζητάει να ενεργοποιηθεί η ρήτρα των 2.8 εκατομμυρίων ευρώ που προβλέπεται στο τηλεοπτικό συμβόλαιο και δεν πληρώνει την δόση του Οκτωβρίου ύψους 1.2 εκατ. ευρώ.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι πολύ κακές και ορισμένες από τις ομάδες του συνεταιρισμού είναι σε τραγική οικονομική κατάσταση. Το σενάριο πάντως, για απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα στη NOVA που κυκλοφορεί ως μέτρο αντίδρασης δεν έχει τύχη.

Αφενός καθώς είχε τεθεί επί τάπητος και σε προηγούμενο συμβούλιο, στις 27 Σεπτεμβρίου συγκεκριμένα , από τον Παναθηναϊκό με τη συμπαράσταση της Λάρισας αλλά είχε αποφασιστεί να μην τραβήξει η Λίγκα το σκοινί και δεν είχε βρει άλλους υποστηρικτές και αφετέρου γιατί στις προθέσεις του συνεταιρισμού δεν είναι ο πόλεμος με το συνδρομητικό “Δεν υπάρχει μία από αλλού, βάζουμε και από την τσέπη μας δύο χρόνια” σχολίαζαν στην Λίγκα.

Α.ΠΛ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK