Τα θέλω της Λίγκας με του Βασιλειάδη συγκρούονται...

Η Superleague είναι αποφασισμένη να τηρήσει σκληρή στάση στη συνάντησή της την Τετάρτη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη. Τι ακριβώς θα προτείνει ο συνεταιρισμός των ομάδων.

Με διάθεση γόνιμης σύγκρουσης προσέρχεται στη συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη την Τετάρτη η Superleague.

Υπό το νέο διοικητικό της συμβούλιο, με πρόεδρο τον Βαγγέλη Μπαταγιάννη, η Λίγκα αναμένεται να ξεκαθαρίσει στον Υφυπουργό Αθλητισμού ότι δεν συμφωνεί με την απότομη μείωση των ομάδων σε 12 από την μεθεπόμενη σεζόν.

Ο συνεταιρισμός από τη δική του πλευρά θα υποστηρίξει ότι η όποια αναδιάρθωση των εθνικών πρωταθλημάτων θα πρέπει να γίνει με λιγότερο "βίαια" μέσα και κυρίαρχη ιδέα οι ομάδες να μειωθούν σε 14 και όχι σε 12.

Στο τραπέζι της συζήτησης θα πέσει επίσης και το ζήτημα της αναζήτησης τηλεοπτικής στέγης για τις 7 "άστεγες" ΠΑΕ που απειλούν ότι δεν πρόκειται να κατέβουν στο πρωτάθλημα αν δεν υπογράψουν τηλεοπτικά συμβόλαια.

Ν.Γ.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.

Longread

Ελλάδα-Ρωσία 1-0: "10 και 11 πέφτουν για πεν."

Μετά από 25 χρόνια, ο δημιουργός Νιόπλιας, ο σκόρερ Μαχλάς και ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου Γιάννης Καραλής αναπολούν και διηγούνται στο Contra.gr την ιστορία της τεράστιας νίκης επί των Ρώσων (1-0).