Το ερώτημα με τον νέο πρόεδρο, το πρωτάθλημα και η NOVA

Κρίσιμο αναμένεται το σημερινό ΔΣ της Super League, το οποίο πραγματοποιείται δίχως την παρουσία προέδρου, μετά την παραίτηση Στράτου.

Γεγονός είναι πως άλλος υποψήφιος που να συγκεντρώνει την πλειοψηφία, πλην του πρώην προέδρου δεν υπάρχει στον ορίζοντα. Παραμένει ωστόσο το ερώτημα για το αν θα ασχοληθεί το εν λόγω ΔΣ με την εκλογή νέου προέδρου.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ακόμη κι αν υπάρξει συμφωνία για την έναρξη του πρωταθλήματος, δεν θα έχουμε αγωνιστική δράση ούτε το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τη NOVA, το συνδρομητικό κανάλι έχει δώσει ήδη κάποια χρήματα στις ομάδες και δεν προτίθεται να δώσει άλλα, αν δεν αρχίσει το πρωτάθλημα, ενώ έχει σταλεί και εξώδικο στη Λίγκα μετά την απόβαση για αναβολή της πρεμιέρας.

Ν.Γ.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.